28.4.13

Nuffnang : Pelik. Nuffnang Okay Ke Tak? BE Sesat?

Author : Nabila Medan Time : 4/28/2013 12:21:00 PM Total Comment : 13 Label :



    Okay nak tahu kenapa nabila cakap pelik? Cuba korang tengok gambar atas ni. Tu nabila capture dari akaun nuffnang nabila. Nabila tak kaburkan amount dia sebab nak buat apa kaburkan kan? Tak malu pun sebab amount sikit. Haha. Sebenarnya setiap hari nabila memang buka akaun nuffnang ni untuk tengok pageview, refferal blog dan earning jugak lah kot-kot bertambah kan? Haha. Tadi pulak tergerak hati nak buka walaupun niat taknak buka sebab dah merajuk dengan nuffnang! Haha. Dan mata nabila tertumpu dekat CPUV. What?? Ada BE pada 27 Nov 2012? Dan 21-22 March 2013?? Okay dah pelik seketika. Nabila takpernah perasan pun kehadiran BE tu. Dan nabila rasa BE tu tersesat seketika kot.. Sebab semalam dan sebelum ni nabila tengok takada pun. Tiba-tiba pagi ni muncul. Tarikh yang dah berbulan lepasnya pula tu. 

   Alangkah indahnya kalau betul-betul ada BE melekat. Memang gembira tak terkata. Hari tu nabila ada luahkan dekat page. "Hampir nak berlaku curang dengan nuffnang" dan hampir nak daftar komli. Tapi taktahu la kenapa, rasa nak setia je. Mungkin sayang sangat kot sebab dah 2 tahun berganding bahu dengan nuffnang kan. Tu yang sayang je rasanya, walaupun nuffnang taknak sayang kita. Harhar. Belum Sign Up Nuffnang? Jom Sign Up Nuffnang! :)

 

13 comments

Sunday, April 28, 2013 12:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

BE tu apa ?

Sunday, April 28, 2013 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Apa kata anda beralih arah kepada komli pula? Mungkin komli lebih menarik berbanding nuffnang ni. Dan mungkin anda boleh menjana ribuan ringgit sebulan. Tapi status gliteratti Nuffnang akan hilanglah. Dulu sy pun guna Nuffnang tp setahun baru berapa belas rm je. But, after using Komli, WOW. lagi lumayan rupanya.

Sunday, April 28, 2013 12:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah.rezeki tu..:)

Sunday, April 28, 2013 1:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Seikology tu la.. tapi sayang pulak kalau status gliteratti hilang. huhuh

Sunday, April 28, 2013 1:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

rezeki tu...ingat saya pun nak daftar Komli tapi tak tahu bila nak mula daftar....

Sunday, April 28, 2013 1:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

rezeki tu.. sy ni dah lama pula tak check nuffnang. hehehe

Sunday, April 28, 2013 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

blogger laen ade gak jd cam ni

Sunday, April 28, 2013 2:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

sama jugak lah dengan Mieya. dapt jugak BE macam tu

Sunday, April 28, 2013 2:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

untunglahh! ade jugak yg tersesat, hda? sesat pon takde, sendiri apetah lagi. wawawa :D

Sunday, April 28, 2013 4:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sabar ye Nabila...memang payah la nak dapat earning Nuffnang tu..kadang berjanggut.

Sunday, April 28, 2013 5:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

anis punya nuffnang pun macam pelik, haritu ada dapat buat campaign, tiba2 hilang pastu ada balik pastu hilang balik... tak tau kenape ngan nuffnang sekarang, maybe ade technical problem kowt...

Tuesday, June 18, 2013 11:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

baru join nuffnang dalam 6 bulan. dalam akaun nuffnang baru ade bape hengget je!memang berjanggut nak tunggu. tp puas hati bila nampak ade peningkatan. taktaula bila baru dapat cash out.huhuhuuu...

Tuesday, June 18, 2013 11:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Seikologyboleh bagi website komli tu?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...