28.4.13

Hadiah Peplum Dan Bookmark Sampai Juga Akhirnya!!

Author : Nabila Medan Time : 4/28/2013 01:24:00 PM Total Comment : 20 Label :


  Alhamdulillah hari tu, tak ingat bila.. Dua minggu lepas kot. Hadiah peplum dari Lina's Journey selamat sampai ke rumah! Weehuuuiii. Abang pos laju hon dekat rumah. Mak yang keluar pergi sain, lepas tu bungkusan tersebut diserahkan kepada empunya nama! Tengok nama penghantar *tersengih* sebab dah dapat bau apa benda yang ada disebalik bungkusan tu. Harhar. Buka punya buka, yeayyyy! Peplum! Kita dapat peplum. Hewhew. Warna pink lagi tu. Ada lace dekat bahagian bahu dan lengan. Serius cantik! Mohon jeles . Haha =P


   Yang ini pula nabila dapat bookmark dari Cik Pensil. Sebenarnya Cik Pensil ni adalah salah seorang sponsor untuk giveaway/segmen yang nabila anjurkan. Tiba-tiba dia minta alamat dekat nabila, katanya nak bagi gift as penganjur. Waaa. Berbunga-bunga hati. Haha. Ada orang nak bagi kan? Kita ambil je la. Harhar. Terima kasih Cik Pensil diatas pemberian ini!! :D

  Okay, tu je yang nabila nak update untuk hadiah dari giveaway yang nabila menang. Sekarang dah kurang sikit join sebab malas sikit rasanya. Haha. Kalau ada mood baru join, kalau tak ada mood memang tekan closed tab terus. Hewhew. Happy Weekend!

20 comments

Sunday, April 28, 2013 1:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhhh ! Untung la kak nabila

Sunday, April 28, 2013 1:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sgt jealous . Haha . Bestnya dpt hadiah peplum ... :)

Sunday, April 28, 2013 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah nabila :)
Cantik peplum tu bkenan akak hehee :)

Sunday, April 28, 2013 1:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahh cantiknya peplum tu kak Nabila! Untung lah dapat peplum free kan :p

Sunday, April 28, 2013 2:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik peplum tu! Warna pink ea? Nampak dalm pic macam merah.. Hikhik! Btw, tahniah Nabila! ^_^

Sunday, April 28, 2013 2:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cepat2lah pakai dan share gambar tu.Tentu sweet sangat!

Sunday, April 28, 2013 2:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah..:)

Sunday, April 28, 2013 2:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah ! :D

Sunday, April 28, 2013 4:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik peplum tu la..suka pulak

Sunday, April 28, 2013 5:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah cantiknya peplum tu! tahniah NM!:)

Sunday, April 28, 2013 5:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..cptla pkai dan amik gmbr..hee

Sunday, April 28, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh, peplum tu sangat cantik. teringin pula nak guna. hewhewhew

Sunday, April 28, 2013 8:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam kak Nabila. Saya dah tag akak untuk 'contest' yang meletop ni>>> http://studioous.blogspot.com/2013/04/chanteq-de-mata-beauty-contest.html

Sunday, April 28, 2013 8:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahh.. cantiknya peplum tu, dah lah color pink. I like! Peplum saya warna hijau jew.

Anonymous
Sunday, April 28, 2013 11:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Үour сurrent pоst haѕ establisheԁ useful to me pеrѕonally.

It’s quite helpful аnԁ yоu're simply clearly extremely well-informed in this area. You have opened up our eyes to different opinion of this specific matter together with intriquing, notable and strong content material.

Review my web site :: dsvs-sote.de

Anonymous
Sunday, April 28, 2013 11:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Your cuгrent post has established usеful to me pеrѕonally.
It’s quite helpful and you're simply clearly extremely well-informed in this area. You have opened up our eyes to different opinion of this specific matter together with intriquing, notable and strong content material.

Here is my blog post; dsvs-sote.de

Monday, April 29, 2013 1:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahhhh syok nye!!!!

Monday, April 29, 2013 6:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah, Kak Nabila!! Jealous ni jealous...haha...:D

Monday, April 29, 2013 12:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknye peplum tu siap ade lace lagi :)

Tuesday, April 30, 2013 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknyer peplum tuuu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...