17.4.13

Bilik Tidur Yang Unik

Author : Nabila Medan Time : 4/17/2013 06:39:00 PM Total Comment : 15 Label :

Kalau duduk dalam bilik tidur sebegini. Takmahu nya nak keluar.
Nampak malam je. Sayup sayup gitu =3

Kalau dapat bilik tidur macam ni pula, takperlu aircond. Mesti sejuk je kan?
Kalau malas bangun tidur, mak tinggal tolak je sampai jatuh. Terus terjaga, mandi sekali. Aha


Pemandangan yang indah kalau nak tidur, tapi nak lelap macam seram je.
Fikir takut-takut kaca tu pecah kan? Harhar

Bilik yang sweet sangat! Ala-ala princess gitu. Comel :D
 

15 comments

Wednesday, April 17, 2013 7:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

cumeynya bilikk... eh.. nk ckp cumeynya blog niii.. sedap mata nengok... lembut jeaa..

#aishh.. teman komen ke lain le plak

Wednesday, April 17, 2013 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

mak aihhh...comel2 bilik tdo..kalau cmni mmg payah lagi la nk bgn pagi..hikks~

Wednesday, April 17, 2013 8:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

menarik gila..kalau dpt konfem x keluar bilik..haha..

Wednesday, April 17, 2013 9:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

sangat comel...tapi semua nie pakai duit banyak..tak mampu~

Wednesday, April 17, 2013 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

sukanya kalo saya ada bilik tido yang macam yang first tu..suke..tenang dan sangat cool

Wednesday, April 17, 2013 9:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

design bilik yg kreatif kn..

Wednesday, April 17, 2013 9:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak bilik macam gambar no dua tuh . unik sangat . hehehe ^^

Wednesday, April 17, 2013 9:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

bilik ala2 princess tu cute...yg ada kolam tu best..haha

Wednesday, April 17, 2013 11:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg unik dan teringin pula nak bilik mcm tu :3

Thursday, April 18, 2013 9:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah...cantiknya bliki tdo tu..:)

Thursday, April 18, 2013 9:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

macam-macam idea pelik kan ? yang tidur keliling air tu senang nak terkencing nak mandi malas nak g toilet berenang je kat situ ahahaahha...

Thursday, April 18, 2013 11:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

suka yang first ngan sekend tuu~! cool., hehe

Thursday, April 18, 2013 3:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

best bilik tidur yang macam kolam tu....sebelum tidur boleh berenang-renang

Thursday, April 18, 2013 3:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha. unik2. tp x suka bilik yg no 2 tu. mcam sram pon ada. haha

Thursday, April 18, 2013 5:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

mengigau, terus jatuh dalam air. kekekeke :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...