10.3.13

Sehangat Asmara Full Episode

Author : Nabila Medan Time : 3/10/2013 02:30:00 PM Total Comment : 9 Label :



     Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga.
     Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi. Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.
     Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.
     Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya?


9 comments

Sunday, March 10, 2013 2:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

best2..nk pulun ni tgok nnt..:D

Sunday, March 10, 2013 3:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm best je sinopsis dia..... hehe.

Sunday, March 10, 2013 4:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

belum pernah tengok citer nih.. nanti bleh tengok^^

Sunday, March 10, 2013 6:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

minat gyler citer nie..boleh download x nabila? free ke?

Monday, March 11, 2013 6:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah pminat stia la ni kan hehe

Wednesday, March 13, 2013 9:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhu . cam best je citer ni . :)

Anonymous
Tuesday, April 30, 2013 2:28:00 AM Delete! [Reply Comment]

http://123rrnhhgyyt.com

Anonymous
Thursday, August 01, 2013 3:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

episod 35 belum keluar ke?

Wednesday, December 04, 2013 8:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi sis, kenapa tak bole click on the link to access the episodes...??? I'm desperately looking forward to watch ep 4. YouTube takde tat episode pun... Reply pls sis. TQ many2..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...