27.3.13

Segmen Blogger Awesome by Erny

Author : Nabila Medan Time : 3/27/2013 05:08:00 PM Total Comment : 2 Label :


 
Segmen Blogger Awesome by Erny

Tag
http://zamani84.blogspot.com/http://www.jannahrusdi.my/

Pengalaman Berblogger?
Nabila start masa tahun 2011, masa tu memang taktahu apa-apa pasal blog ni. Cara nak post pun macam reti tak reti je. Minat berblog ni datang masa tengok blog-blog yang masuk majalah, tengok blog diaorang cantik je. Jadi, dekat situ timbul rasa keinginan nak ada blog sendiri. Pahit manis berblogger ni memang banyak kalau nak dikira. Yang pahitnya biar nabila saja yang tahu. Yang manisnya ialah bila dapat lebih ramai kawan-kawan maya melalui blog. Walaupun tak kenal dan takpernah berjumpa tapi dapat juga berkongsi. Itu je kot yang nabila nak kongsi. Nanti takut merapu-rapu nabila taip! Haha.

2 comments

Wednesday, March 27, 2013 8:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Auwmnn, thanks joinn ;)

Wednesday, March 27, 2013 11:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat bersegmen , good luck ..

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...