29.3.13

Portfolio : My Latest Design (Full Edit Blog)

Author : Nabila Medan Time : 3/29/2013 04:55:00 PM Total Comment : 16 Label :


Tempahan Sudah Ditutup

Okay, ni antara blog yang nabila edit. Nabila printscreen mana yang sempat je okay. Ni antara yang paling terbaru nabila edit. Ada lagi 5 blog yang tak siap lagi. Insya-Allah nabila akan siapkan secepat yang mungkin. Jom terjah blog-blog mereka ya!







http://www.liyanaerythrina.my/

16 comments

Friday, March 29, 2013 5:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik-cantik semua :))

Friday, March 29, 2013 5:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantikk :D

Friday, March 29, 2013 5:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik2 semuanya..:)

Friday, March 29, 2013 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tak dapat dinafikan, memang cantik! Semakin lama Nabila semakin kreatif! Keep it up! :D

Friday, March 29, 2013 5:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh comel nye floral brush tu kat mane nabila download tu

Friday, March 29, 2013 5:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh seriously chantekkk sgt2!

Friday, March 29, 2013 6:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semuanya cantik :)

Friday, March 29, 2013 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhhh, cantik-cantik...

Friday, March 29, 2013 7:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

good job ddear :)

Friday, March 29, 2013 9:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semuanya cantik.. makin lama terserlah kreativiti Nabila.. >_<

Saturday, March 30, 2013 1:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

bagus-bagus semua..

Saturday, March 30, 2013 1:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Serius semua cantik. Terernya edit :D

Saturday, March 30, 2013 3:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik2.. sangat2 berbakat

Saturday, March 30, 2013 7:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

TERBAEKKK LA DIK

Saturday, March 30, 2013 6:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik
pandai nabila design blog

nabila..nk tanye..camne nak minimize kotak GFC tu..yg kat bahagian JOIN THIS SITE. yg nabila buat tu ade 3 barisan follower.
camne nak buat mcm tu? ade tutorial x?

Sunday, March 31, 2013 10:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

tq nabila.. sumernye cantik..=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...