28.3.13

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Author : Nabila Medan Time : 3/28/2013 11:22:00 AM Total Comment : 4 Label :



 
Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April
30 Mac 2013

Blog Fizgraphic buat segmen baru untuk mencari bloglist bulan April! Siapa yang nak join, tekan banner atas tu okay. Kenapa nak masuk dalam bloglist Fizgraphic? Kalau ada rezeki dapat masuk dalam bloglist Fizgraphic nabila pun nak sebab siapa yang taknak masuk dalam bloglist blogger femeskan kan? Taktahu nak explain sebab kenapa nak masuk bloglist Fizgraphic. Kekuatan blog ni? Mungkin sebab ada tutorial, freebies dan beberapa filem dan drama yang nabila sediakan kot. Harhar. Berapa kali update blog sehari? Tengok pada waktu jugak, kalau sekolah.. sehari satu entri je, kadang taksempat update pun ada. Kalau masa cuti macam sekarang ni.. Tak terkira berapa entri, lagi-lagi bila mood nak join segmen/giveaway datang. Hikhik =>

4 comments

Thursday, March 28, 2013 11:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

Kak nabila , ambik saya jek jadi bloglist akak :) hehe XD Lagipun akak punya blog nice lah :) Singgah blog akak , singgah blog kita jugak k > http://sweetnadhiraa.blogspot.com/

Thursday, March 28, 2013 11:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Blas kunjungan sini .... http://dotdotputrymirah.blogspot.com/ .. kalau rajin jemput join GA Putry k .. :D

Friday, March 29, 2013 10:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam..balas kunjungan here :]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Saturday, March 30, 2013 7:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...