18.3.13

Pelancaran Contest Header Paling Sempoi 2013 By Nabila Medan

Author : Nabila Medan Time : 3/18/2013 10:19:00 PM Total Comment : 7 Label :

Assalamualaikum.

Memang dah lama nak mengidam buat satu contest walaupun tahu ada risiko yang bakal dihadapi contohnya takcukup masa nak semak semua kan? Tapi nabila cuba juga untuk buat dan nak jadikan sebagai satu pengalaman.. Insya-Allah contest ini akan berlangsung dalam minggu ini. Entri ni adalah sebagai penerangan tentang contest ini. Sponsor semua dah ada, dan pencarian sponsor telah pun tamat.

Insya-Allah, kalau berjalan lancar..

Contest akan berjalan seperti :-
1. Bermula dari 21 Mac - 28 Mac 2013 (Selama seminggu)
2. Kemudian, selepas penyertaan sudah ditutup, nabila akan mula upload header-header yang para blogger pertaruhkan di page NabilaMedan Punye Blogspot.
3. Selepas itu, para peserta haruslah menyuruh rakan-rakan/saudara-mara atau sesiapa sahaja untuk mengundi header mereka dengan like gambar header mereka.
4. Nabila akan memberi masa selama dua minggu (atau seminggu) untuk para peserta promote header masing-masing.
5. Setelah masa untuk mengundi telah tamat, nabila akan membuat perkiraan dan menilai header untuk dijadikan sebagai Pemenang Contest Header Paling Sempoi 2013

Pemenang berdasarkan
Tempat Pertama - Tempat Ketiga
- 80% like paling banyak dan 10% dari nabila sendiri dan lagi 10% dari seorang juri yang nabila akan pilih
Slot Lucky Draw!
- Siapa yang takberjaya dapatkan like terbanyak juga mungkin berpeluang menang hadiah daripada cabutan bertuah. Kira korang pun boleh menang juga tau!

Syarat Utama
1. Haruslah warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog dan facebook
(kalau takada facebook, macam mana nak suruh orang like kan?)
(blog, untuk promote dan buat entri)
3. Follow & Like sponsor

Harap contest ni akan berjalan dengan lancar.. Semua ada yang berminat untuk sertai contest pertama dari nabila.. Syarat, hadiah, sponsor akan diupdate bersama entri contest nanti. Sekian.

7 comments

Tuesday, March 19, 2013 12:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

Segmen header plak ti.....

Tuesday, March 19, 2013 4:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahh mcm best jerh ^_^

Tuesday, March 19, 2013 4:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak sabar ^^ dupdappdupdap..

Wednesday, March 20, 2013 10:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah wah . sempoyy je tajuk contest

Thursday, March 21, 2013 8:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

baru nak join tapi facebook kita dah deactive la...

Saturday, March 23, 2013 6:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok dah baca..:D nk join!.ehehhe

Tuesday, March 26, 2013 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah join >w<

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...