9.3.13

Pada Suatu Cinta Dahulu Full Movie [Watch Online]

Author : Nabila Medan Time : 3/09/2013 02:29:00 PM Total Comment : 10 Label :


UPDATE LINK
   Mengisahkan tentang diri Zainal yang agak tertekan dengan alam perkahwinan dimana ianya tidak seperti yang dia harapkan sekarang ini.Sewaktu mengikuti sesi kaunseling, ia membuatkan dia mengingati kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, Ketika di alam persekolahan, Zainal terkenal dengan kenakalannya bersama dengan rakan baiknya sewaktu berada ditingkatan 4. Sewaktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora. Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bosan. Dalam masa yang sama Nora sentiasa nampak habiskan masa dengan lelaki lain. Ini menyebabkan Zainak bertindak diluar kawalan sehinggakan dia digantung sekolah. Tempoh digantung sekolah ini digunakan Zainal untuk enjoy dan terlibat dengan satu kejadian di gerai cendol Kejadian ini memperkenalkan Zainal dengan Azura, seorang gadis yang cute dan pendek yang juga kena gantung sekolah akibat bergaduh. Hampir setiap hari mereka berjumpa membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu. Namun segalanya berubah apabila Zainal mengetahui Azura sentiasa mengelak untuk berjumpa dengannya sewaktu Zainal jatuh hati kepadanya. Apakah yang terjadi kepada Zainal? Kenapa Azura menghilangkan diri? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, ’Pada Suatu ‘Cinta’ Dahulu’.
Nabila baru je tonton online tadi, best tau! Nak tahu best ke tidak? Tengoklah. *klik link yang nabila bagi diatas*

10 comments

Saturday, March 09, 2013 3:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

cam best je .. nak tengok ar :)

Saturday, March 09, 2013 3:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks kak nabila :D wuhoooo

Saturday, March 09, 2013 7:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

thank dear ^^

Saturday, March 09, 2013 7:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

thank dear ^^

Saturday, March 09, 2013 8:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Best la cite ni =D

Wednesday, March 13, 2013 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

wow :)

Thursday, March 21, 2013 9:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ala, tak boleh nak buka la pula.. :'(

Sunday, April 13, 2014 1:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sweet lorh cerita ni ^^ Nak tengok lagii lah ><

Monday, June 09, 2014 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

xleh tgok pon :(

Monday, June 09, 2014 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

xleh bukak pon :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...