15.3.13

NabilaMedan Punye Blogspot

Author : Nabila Medan Time : 3/15/2013 08:22:00 PM Total Comment : 5 Label :





Jemput like page nabila tu sebab nabila giat menjalankan small contest dan giveaway kecil-kecilan nabila disitu. Ada small contest yang sedang berlangsung, yang akan tamat pada jam 11 malam ni. Syarat mudah je. Sebenarnya entri ni macam takada motif pula rasanya, saja punya cerita. Semakin hari makin menyepi dek melayan aktiviti harian yang makin sibuk. Kalau taksibuk pun kerjanya tidur je. Haha. Ni kira entri saja nak menyemak je. Jemput like page nabila tu ye? Jemput like page kat bawah ni juga. Borong sekali pun boleh..

5 comments

Friday, March 15, 2013 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah like lama dah hehe :D

Friday, March 15, 2013 8:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

contest ?! nak join nak join .. huhu

Friday, March 15, 2013 9:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah like dua dua sekali :)

Friday, March 15, 2013 9:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah like lama dah! ;) teruskan usaha ~~~
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Saturday, March 16, 2013 7:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

Kira tu macam blog utntuk GA semua tu la eyhh? Nice ><

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...