23.3.13

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Author : Nabila Medan Time : 3/23/2013 07:10:00 PM Total Comment : 9 Label :


Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara

"SheilaSalim, MrsVelentine, PuanGojes, MasZull, SeneoritaBaharin, Hazmanakaspecies1980, NadiaFarahida, Keyme, mamahannybunny, SiMatatajam, DayangDeno, AimanAziz, SuWaRaEntertainment, BetaKupu, SyidaRasyida, HanaMaroo, DatinTyka, ShimaMazlan, MimeMF, ZamaniAbe, MrsValentine, NormiNieza, SayaSukaGelak, CTCHEERY, ERAY, AYUJEAN, Lynn Si Pipi Merah, Kesuma Angsana, Kyle Kesha, Mohd Ridzwan"

Tag
MiszFaraHanis , Shuhaida Saad , FaraHuda

9 comments

Saturday, March 23, 2013 11:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

terima kasih Nabila kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Sunday, March 24, 2013 10:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam..diana pun join segmen yang sama..apapun best of luck :)

Sunday, March 24, 2013 10:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

Good luck dear!!

singgah dari GA yg sama

jemput singgah!!

http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

Tuesday, March 26, 2013 9:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Tuesday, March 26, 2013 12:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Tuesday, March 26, 2013 3:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Tuesday, March 26, 2013 11:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Sunday, March 31, 2013 7:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Friday, April 05, 2013 9:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...