15.3.13

Kenapa Awak Menyamar Jadi Nabila? :'(

Author : Nabila Medan Time : 3/15/2013 11:29:00 PM Total Comment : 33 Label :


Assalamualaikum...
Tadi masa tengah khusyuk *sangat* edit blog customer nabila saja lah intai cbox nabila sendiri.. Terkejut dengan satu mesej yang ditinggalkan oleh seorang blogger. Agak tersentap disitu, dalam fikiran "eh apa ni?"
Nabila malas nak printscreen, jadi nabila copy paste je dari shoutbox nabila..

Baca Dari Bawah
15/03/13 11:07 PM
iinkamheela: I know a little bit what 'nabila' means. Thanks for ur confirm . Salam
15/03/13 11:05 PM
iinkamheela: Actually, I know if 'nabila' not u, but I wanna U know that. Walaupun sy tak tahu bahasa Melayu but
15/03/13 10:00 PM
iinkamheela: sorry,,but please read my shout from first below
15/03/13 09:59 PM
aisyah: asslama kak,,bleh x buat tuto live preview??
15/03/13 09:58 PM
iinkamheela: I'm waiting your comment here http://iinkamheelaputri.blogspot.com/2013/03/masuk-bloglist-mac.html
15/03/13 09:57 PM
iinkamheela: ...biru tuu .. saya akan remove awak dari blglist saya . saya tak terima orang hodoh macam awak .. h
15/03/13 09:55 PM
iinkamheela: Salam, I dont know U or a fake write on my shoutbox like this "sakai gile gambar awak yang pakai tud

Siapa tak terkejut?? Dengan sepantas kilat nabila pergi ke blog dia (http://iinkamheelaputri.blogspot.com/) dan lihat dibahagian cbox dia.. Ada mesej dari seorang yang bernama "nabila" yang ber"link"kan blog nabila. Lagi gugur jantung!! Mesej tu berbunyi begini.. *copypaste dari blog http://iinkamheelaputri.blogspot.com/.

nabila: sakai gile gambar awak yang pakai tudung biru tuu .. saya akan remove awak dari blglist saya . saya tak terima orang hodoh macam awak .. hahahaah
Owner blog juga ada buat entri *klik sini* . Kenapa? Kenapa? *hati ku menjerit. cehceh ;p* Nabila nak komen entri tu, tapi tadi nabila tengah guna acc customer, tu yang nabila cuba bagitahu ownernya di cbox nya.. Nabila mohon sangat, jangan gunakan nama dan link orang lain untuk awak buruk-burukkan seseorang. Kesannya bukan sahaja pada ownernya tapi pada nabila dan juga pada orang yang baca mesej itu. Kenapa anonymous kian muncul kembali? Tolonglah insaf!

Terima kasih juga kepada owner sebab beritahu benda ni dekat nabila... Sedih, duka, ada juga rasa tadi. Tapi sekarang semuanya sudah kembali sedia kala. Alhamdulillah. Kalau ada mesej-mesej yang mencurigakan seperti ini dan berlinkkan nama dan blog nabila, mohon beritahu. Untuk mengesahkan itu nabila atau bukan. Kalau shoubox/cbox nabila biasa akan guna nama "Nabila Medan".. Harap lepas ni takada kejadian sebegini..
Ayat semua dah tunggang-langgang. Kes nak cepat punya pasal sebab esok ada sekolah ganti. hukhuk

*Esok ada sekolah ganti!!

33 comments

Friday, March 15, 2013 11:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar kak

org yng buat tu memang kuang ajo

pukul je haha :)

Friday, March 15, 2013 11:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

so sekarang sume nye da ok la???

Friday, March 15, 2013 11:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

sape la yg dengki dgn nabila tu kan? teruk betul. sabar ye dik

Friday, March 15, 2013 11:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sabar eh Nabila. Moga Allah jaga awak :)

Friday, March 15, 2013 11:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Khianat orang macam nie !

Friday, March 15, 2013 11:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks Nabila Medan ^^.. For fake bertaubatlah segera!!

Friday, March 15, 2013 11:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

org dh dngki nk buat mcm mana. dugaan. sabar ye kak

Saturday, March 16, 2013 12:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar tau nabila,

Saturday, March 16, 2013 12:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

astraghfirullah..ada jugak yg sanggup buat mcm tuh ye..
sabar nabila..=)

Saturday, March 16, 2013 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak patut betul la kan..nasib baik semuanya dah ok :)

Saturday, March 16, 2013 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

memang tak patut la anonymous buat macam tu..benda-benda gini la yg bt kadang2 blogger fobia n trauma gak..

Saturday, March 16, 2013 12:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

Kesian nabila..orang mcm ni pun ada......jgn sedih2 yer...

Saturday, March 16, 2013 12:28:00 AM Delete! [Reply Comment]

panas jugak kalau kena macam tu tapi kalau boleh sabar jelah

Saturday, March 16, 2013 12:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

uii gila jahat org tu.. sabar ea...

Saturday, March 16, 2013 12:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

this type of person yang suka laga2kan orang dah x ada kerja lain dah ni adik...

don't take it seriously and don't make it as a harm to you...ignore tapi kalau boleh jejak sapa orang tu bagus juga kan?

selamat bersekolah ganti esok... ^_^

Saturday, March 16, 2013 12:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

mcm ni pon ade..?
hmmm

Saturday, March 16, 2013 12:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar ye..diorang dengki je kot.. =)

Saturday, March 16, 2013 7:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

Jahat ben0r la siapa yang buat tu ! sabar ye kak Nabila

Saturday, March 16, 2013 7:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sabar eyhh Nabila, inysaAllah orang tu akan terima balasan dia balik

Saturday, March 16, 2013 8:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

ish . tak patut sunggoh . kalau nak kutuk orang pun tak yah la nak pakai identiti orang . huhhh . kesian akak . nasib baik si owner blog tuh bagitau . kalau tk , smpai bila dia ingat akak yg tulis ^^

Saturday, March 16, 2013 8:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

nauzubillah. mintak jauh

Saturday, March 16, 2013 11:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

guna ip address

Saturday, March 16, 2013 11:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

hmm manusia sekarang sering ingin menjatuhkan antara satu sama lain

Saturday, March 16, 2013 12:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg x ptt org tu bwt cmtu...sabar je la =='

Saturday, March 16, 2013 12:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kak Nabila orait ke tak ni?ok mulai sekarang kak nabila tarik nafas dan lepaskannya dengan rasa bersabar ok?saya akan doakan org yang menyamar tu dpt balasannya amin....

Saturday, March 16, 2013 1:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya pon pernah terkena ... tapi sabar je lahhh kan, nak buat macam mna . cari-2 pon bukan tahu siapa yang buat . kesian awak nabila . hope you bersabar :')

Saturday, March 16, 2013 4:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

lorr apasal org tu duk hantar cbox camtu. teruknya. kesian nabila, xpasal2 je kena. sabar ye nabila.

Saturday, March 16, 2013 6:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar yea.. orang jeles memang selalu macam tuu.. ^^

Sunday, March 31, 2013 9:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

apalah punya org! asyik nak burukkan nma org..walawehh~ nabilaa...sabar banyak2..hri ni dia buat mcm tu kat awk..esok lusa, org buat mcm tu dkt dia.. pedulikan je laa~ ^_^

Tuesday, April 02, 2013 12:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

uish sapa lah punya keje tu... banyakkan bersabar ye sis

Saturday, April 06, 2013 9:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

..ish,mcm tu punye org pn wujud ke?..dh xde keje sgt gamaknye..

Monday, April 08, 2013 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks follow.. :)

sabar eh.. harap2 lepas ni xde lagi jadi mcm ni.. insyaAllah. ^^

Wednesday, April 10, 2013 11:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

naya kat owner blog yg dilink kalo jd macam ni...hrap2 jgn la ada yg cuba menganiaya org dgn wat cmni..xpatut..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...