23.3.13

Gangster Celop Full Movie [Watch Online]

Author : Nabila Medan Time : 3/23/2013 11:00:00 AM Total Comment : 8 Label :



Gangster Celop mengisahkan dua orang bekas gangster iaitu Aman (Kamal Adli) dan Adam (Syamsul Yusof) yang baru selesai menjalani hukuman penjara selama lima tahun. Mereka bertekad untuk berubah dan menjadi insan yang lebih baik.
Bagaimanapun, sebaik bebas, mereka dikehendaki menjaga Suzana (Hanis Zalikha) iaitu anak perempuan kepada Mat Jambu (Yus Raja Lawak),seorang ketua gangster yang pernah melindungi mereka dahulu. Suzana baru pulang dari luar negara untuk memulakan perniagaan di Malaysia.
Disebabkan tugasan itu, semua menjadi huru-hara dan secara tidak langsung mereka terbabit dalam konflik tercetus antara Mat Jambu dan musuhnya, Man Cirit (Azad Jazmin) yang merupakan musuh tradisi untuk sekian lama.


8 comments

Saturday, March 23, 2013 11:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wahhh ada Hanis Zalikha selebriti blogger tu! Ni lah first time saya tengok dia dalam lakonan.

Saturday, March 23, 2013 11:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak pernah tengok lagi. nampak macam best. =) btw , mulakn hari anda dgn sarapan yg hebat. nak tahu , terjah sini. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/sarapan-pagi-hujung-minggu-mcdonald.html

Saturday, March 23, 2013 11:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

mcm mana nak download ? tak ada pun tempatnya ?

Saturday, March 23, 2013 12:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

xleh nk tgk :(

Saturday, March 23, 2013 6:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

bila ye tempahan dibuka?
saya ingin edit personal blog saya.
kalau di buka, tolong email saya ye.
bqalish@gmail.com

Saturday, March 30, 2013 5:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Awesomeness! Thanks for sharing. Lots of love :)

Tuesday, April 02, 2013 7:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

boleh tunjuk tak mcm mana nak download ?

Monday, April 15, 2013 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

tengok2 jgn tak tengok....leh tgk kureSya ai dalam tuh hehehehhe (iklan nih)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...