30.3.13

Freebies : Corak Kerawang Untuk Header Part 2

Author : Nabila Medan Time : 3/30/2013 09:29:00 PM Total Comment : 18 Label :


Okay yang ni part two. Korang boleh edit apa yang patut okay? Ni je yang mampu nabila tolong bagi korang yang nak cuba buat header ni sendiri. Harhar. Saiz lebar sama 1000px. Boleh kecilkan sendiri kan? Warna, pilihlah. Warna ni je yang sempat nabila buatkan. Kalau perasan warna ungu macam lebih-lebih, cuma tone nye je lain kan? Haha. Taktahu la kenapa. Hewhew


















 

18 comments

Saturday, March 30, 2013 9:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah menarik ni ! Warna ungu dia kemain banyak lagi haha. Anyway Fiqah amik beberapa ye ? xD Thanks..

Saturday, March 30, 2013 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

suka design kerawang ni dan sebelum ni..:)

Saturday, March 30, 2013 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawa :D

Saturday, March 30, 2013 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks nabila
dah lama cari kerawang ni

i like!

Saturday, March 30, 2013 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

Najwa ambil, aee :)

Saturday, March 30, 2013 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

RAJINNYE BG FREEBIES ADIK KITE NI :)

Saturday, March 30, 2013 11:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknya. tapi sayangnya, hanya matching dengan blog perempuan je. haha lelaki tak sesuai kot letak benda tu kat header.

Sunday, March 31, 2013 8:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik...yam ambik yer :)

Sunday, March 31, 2013 10:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

nice..:)

Monday, April 01, 2013 10:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh.. da lama carik nie.. amek 1,, thanks.. ^_^

Sunday, April 07, 2013 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah cantik.. ^_^

Amik 1 ye..

Thursday, April 18, 2013 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantek. Saya ambek k ? Thanks =)

Btw, kalau SUDI, boleh buatkan tutorial cara buat bende ni ? Harap dilayan ^_________^

Monday, May 13, 2013 4:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

ambik satu :)

Saturday, May 25, 2013 6:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam .. kalau nak edit kerawang skali dengan border entry tu camne ? atau bleh tempah dengan nabila ? yg tu aja .. feel free visit mine .. nak jugakk letak kerawang .. cantikk .. sobb..sobb

http://keyranazleen.blogspot.com/

hope dapat membantu :)

Saturday, June 01, 2013 11:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wahhh , lawanye . Ambik semua tau kak . Saye tak re-freebies pon :) Jangan risau :D

Sunday, June 02, 2013 11:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

Thanks ! Saya ambil satu :*

Tuesday, June 04, 2013 4:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy amek satu.. thanks nabila~

Tuesday, June 11, 2013 5:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak, thanks !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...