17.3.13

Cashout Says.My ! $_$

Author : Nabila Medan Time : 3/17/2013 05:16:00 PM Total Comment : 9 Label :



Assalamualaikum! Okay ni kira short entry je la ya? Malas nak buat entri panjang lebar seinci dan berinci-inci. Eh? Apakah? haha. Okay, ni nabila nak cerita pasal says.my! Siapa yang tak kenal dengan says.my ni? Apa? Tak kenal? Meh tengok sini. Haaa. Cerita nya, dulu nabila pernah cashout sekali dah. Earning sikit je, takbanyak macam korang! Huh. Haha :*

Pertama kali nabila cashout, jumlahlah adalah RM55. Dan semalam nabila cashout buat kali kedua yang berjumlah RM75. Alhamdulillah ada juga rezeki, sebenarnya kebanyakkan sumbangan yang klik tu dari page nabila. Saya sayang mereka yang klik tu tahu! Ada juga yang tanya "rajinnya buat contest di page/blog" , "hadiah boleh tahan, ada duit ke?" . Memang betul nabila ni masih bergelar pelajar sekolah dan takada pendapatan yang ummmphhhhh! Dari income says.my itu lah nabila beli hadiah-hadiah giveaway/segmen tu. Korang tolong klik, nabila share balik apa yang korang beri tu. Nabila ni tak begitu bijak bermain income dengan says.my seperti blogger ini. Share sekejap, income naik. Pehhh! Macam best kan? Walaupun income nabila takbegitu masyukk, nabila tetap bersyukur sebab ada rezeki kan kan? Setiap sen itu sangat bernilai harganya. Ingat itu!


Siapa Yang Taktahu Says.MY?
Sign Up Sini!

Ketahui Lebih Lanjut?
Klik Sini Ya!!


9 comments

Kite bersekolah tak beraksud tiada duit di poket xD

Sunday, March 17, 2013 5:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila. banyak tu..

Sunday, March 17, 2013 5:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnya dapat cash out..:)

Sunday, March 17, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Smalh...yg sy punya msh tak naik..klu naik mungkin 20/40 sen seminggu...tu pon klu ada yang klik.. tp alhamdulillah..ada jgak naik sikit demi sikit..

Sunday, March 17, 2013 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bestnye. lia baru ade rm 5.80 dalam kaun says.my . Churchurp lak bru ade rm 1.80. Haha

Monday, March 18, 2013 1:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniahh :D

Monday, March 18, 2013 9:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah tahniah la dpt cash out!

Monday, March 18, 2013 1:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Monday, March 18, 2013 2:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya sekali je cashout says dulu. dah lama dah tak aktif kat sana dah.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...