26.3.13

6000 Followers! ThankYou

Author : Nabila Medan Time : 3/26/2013 09:23:00 PM Total Comment : 15 Label :



Alhamdulillah, masih dapat bernafas dimuka bumi ini. Alhamdulillah blog picisan nabila nak sudah menjangkau usia yang takberapa nak tua, dan takberapa nak muda. Haha. Sebenarnya dari semalam nabila perhati angka dekat widget followers tu. Lagi sikit, lagi sikit. Dan akhirnya tadi, angka tu genap juga kepada nombor "enam" dihadapannya. Siapa yang tak gembira kan? Walau apapun nabila tetap berterima kasih dekat korang semua! Siapa? Korang semua lah! *semua tu siapa?* Sesiapa yang terbaca entri ini. Kalau bukan kerana korang, nabila takmungkin sampai ke tahap ini. Semuanya kerana korang. Terima kasih

Sebenarnya entri nabila ni, nabila nak review blog blogger yang ke 6000 tu. Tapi nabila takjumpa blog dia. Andai awak *ina_guar* membaca entri ini. Mohon drop link blog awak dekat bahagian komen ya? Nabila nak kasi hadiah besar-besar macam takmampu je. Hanya review blog yang mampu nabila berikan untuk mu. Cehhh, ayat. Haha.

15 comments

Tuesday, March 26, 2013 9:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah :)

Tuesday, March 26, 2013 9:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah :)

Tuesday, March 26, 2013 9:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Tuesday, March 26, 2013 9:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Tuesday, March 26, 2013 9:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah, Jiha tak rajin tambah follower ni. Kena usaha lagi :)

Tuesday, March 26, 2013 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah k.nab!

Tuesday, March 26, 2013 11:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah ! btw cantik header :D

Tuesday, March 26, 2013 11:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah.. ^_^

Wednesday, March 27, 2013 12:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah Nabilah :)

Wednesday, March 27, 2013 12:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

Tahniah, Nabila! :) Pejam celik pejam celik, sekejap jek dah 6000. :D

Wednesday, March 27, 2013 4:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah.. ^_^

Wednesday, March 27, 2013 8:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

6000 dah tahniah :)

Wednesday, March 27, 2013 9:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah juge

yay!! ramainye.tahniah nabila =)

Wednesday, March 27, 2013 12:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

CCongrats... Ramai tuuu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...