9.2.13

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Author : Nabila Medan Time : 2/09/2013 09:46:00 AM Total Comment : 11 Label :



Tekan Banner
Tamat Jam 11.59 Malam Ini

Woahh! Fizgraphic nak cari bloglist tau ullos! Mana boleh terlepas peluang ni, kalau ada rezeki boleh masuk dalam bloglist Fizgraphic kan. Amin. Harhar . Apa yang menarik dekat blog Fizgraphic ni, mestilah doodle dia yang comel-comel tu. Banyak jugak nabila curi doodle dia untuk buat tempahan ke.. Ada jugak yang nabila simpan sebagai koleksi. Hewhew. Selain itu, nabila rajin jugak usha tutorial dekat blog ni, lagi-lagi tutorial untuk photoshop.. Dekat situ memang mudah dan senang faham. Memang mudahlah untuk difahami bagi orang yang takpandai guna photoshop macam nabila ni.. Haha. Blog ni best!


11 comments

Sunday, February 10, 2013 12:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Sunday, February 10, 2013 12:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

Nabila Medan pun join :) aida pun join segmen nie last minit gitu.. hehe.

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Sunday, February 10, 2013 2:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Sunday, February 10, 2013 2:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Aini datang terjah dan follow . . .dari segmen FizGraphic

Sunday, February 10, 2013 3:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam ukhuwah..
done follow..
dr segmen y sme..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Sunday, February 10, 2013 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam , datang dr segmen yg same . btw , done follow :)

http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Monday, February 11, 2013 2:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai NM! deno dtg dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Monday, February 11, 2013 3:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai...dtg dr sgmen y sama..mardiyanhani.blogspot.com

Monday, February 11, 2013 10:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah dipilih bloglist apit....salam singgah dan salam kenal ya.....blogwalking

Tuesday, February 12, 2013 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Wednesday, February 13, 2013 12:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...