4.2.13

Rezeki Awal Februari

Author : Nabila Medan Time : 2/04/2013 09:38:00 PM Total Comment : 7 Label :

Selamat Malam!!
Rezeki awal februari? Sebenarnya rasa bosan dan tidak tahu nak menaip apa dekat blog ni. Terasa nak taip tapi taktahu nak menaip apa. Itu yang saja nak buat entri ni. Harhar.

Kalau perasan sekarang nabila kurang join giveaway/contest dekat blog kan? Jaranglah, kalau dulu.. Berjela-jela nabila join. Sekarang macam malas pula, kalau rajin ada juga yang nabila join. Kalau tengok hadiah dia masyuk-masyuk lagi lah tertarik nak join. Wakakaka. Nabila sekarang lebih kerap join giveaway/contest dekat facebook je, ramai kot online shop yang buat lucky draw lah, giveaway lah , contest lah. Kebetulan nabila ni memang jenis taksuka update status dekat facebook sebab taktahu nak update apa.. Kadang-kadang je update, dari situlah nabila merajinkan diri join giveaway/contest dekat facebook tu. Mana lah tahu ada 2-3 nama nabila tersangkut sebagai pemenang kan?

Mula-mula join rasa geram je rasa, nak tumbuk-tumbuk screen pun ada sebab tak pernah menang uolls! Siapa yang tak geram. Haha. Tapi try lagi lagi dan lagi. Akhirnya ada juga 2 nama nabila tersangkut sebagai pemenang! Perasaan? Senangnya dalam hati.. Bila aku menang contest ini.. Lalalala~ 
Banyak pula bebel, kata taktahu nak taip apa. Kehkeh =p




Nampak tak nama nabila tu? Heee. Alhamdulillah! Semoga bertambah rezeki ku lagi. Amin amin amin..

7 comments

Monday, February 04, 2013 10:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

untung la dye menang macam2.btw tahniah :D

Monday, February 04, 2013 10:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila..patutla sha nmpk byk sgt join kat fb hehe..u're lucky one..:)

Monday, February 04, 2013 11:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Haaa tengok tu sekali menang dua terus. Tahniah Nabila :)

Monday, February 04, 2013 11:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Waaa.. Best nye! Tahniah nabila :)

Monday, February 04, 2013 11:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah ! kita pon selau geram sbb tak menang.. penah menang sekali tapi bila request hadiah, tak dapat2 pon T___T sedih kan .. wuwu

Tuesday, February 05, 2013 12:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Tuesday, February 05, 2013 12:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

untungnya org yg bertuah..hehee:D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...