15.2.13

Review Pemenang Simple Giveaway By Aisyah Humaira'

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 12:33:00 PM Total Comment : 4 Label :

Haiiii!! Salam jumaat
Okay hari ni nabila nak review pemenang-pemenang dari simple giveway dari kak Aisyah Humaira' . Ya, nabila ada sponsor review blog untuk 5 orang.

~ Truly Love ~
  • Kalau tengok headernya memang sweetkan? Nice ^_^
  • Blog ni guna 3 column, tapi nabila nampak semuanya kemas
  • Loading blog takada masalah
  • Background, tema warna apa semua tu. Pada pandangan nabila dah memang bersesuaian dengan blog. Jadi, blog ni okay! *taktahu nak review apa sebab smua dh okay*

Princess
  • Comel gila tengok header dia dengan doodle pink tu! Huihh. Jeles okay =3
  • Tapi, kenapa bila loading habis dia keluar "Aw, Snap!"?? Nabila tak pasti masalah ni dari komputer nabila atau apa, tapi nabila dah banyak kali refresh, tetap sama.. Jadi takboleh nak review...
  • Blog ni nabila akan review semula bila dah okay nanti ya? :)

  • Header yang simple but nice
  • Blog memang laju je loading dia. Klik terus masuk
  • Blog ni memang kemas kalau korang tengok kan? Sidebar semua tersusun
  • Background pun warna lembut gitu, sedap mata memandang
  • Tuan empunya blog pun comel! Tak percaya? Pergi terjah :p

Story Mory Cik Aishah
  • Blog yang bertemakan warna ungu. Header cantik ditambah dengan doodle yang comel tu, jadi header yang canmel! heheh
  • Loading blog okay, cuma lambat sikit nak tunggu sampai habis loading.. Mungkin internet nabila slow kot. hihi
  • Cuma cursor tu, kalau transparent mungkin lagi nampak kemas. If awak guna cursor yang nabila buat di page nabila, awak boleh ambil image url dari imgur.com yang nabila sediakan. Rasanya macam nabila yang buat. haha ;p
  • Okay itu sahaja untuk blog Cik Aishah!

..MomoiBH
  • Blog yang superduper simple. Header nya pun lawa.
  • Loading blog yang ni pun laju. Klik terus masuk. Bagus-bagus ^_^
  • Takada apa-apa yang nak review rasanya sebab semua dah okay dah. Tahniah awak sebab menang! :)
Tamat sudah! Lepas ni ada nak review blog untuk pemenang giveaway nabila pula. Tunggu ya? Untuk pemenang simple giveaway by Aisyah Humaira'. Tahniah tahniah dan tahniah! Maaflah andai apa yang nabila review ni kadang macam apa kan. haha. Nabila ni pun review setakat yang mampu je. Setiap orang mempunyai pandangan yang berlainan kan? Terima kasih..
 

4 comments

Friday, February 15, 2013 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Memang nabila yang buat pon... hehehe... Btw, thanks ye review blog saya...:)

Friday, February 15, 2013 12:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

wuuu....nice2 la...

jom --->> http://iss-life.blogspot.com

Friday, February 15, 2013 1:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hye awak.
sye menang eh?.. thanks ^_^
errm,, nape ade alert cmtuu, usually xde pun.. myb connection error kot :)
btw, thanks again :)

Saturday, December 14, 2013 5:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila.. jom join GA by akak bella ni.. Pastu promote2 la sikit.

http://isabellaidura.blogspot.com/2013/12/havoc-giveway.html

Banyak hadiah nak bagi ni..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...