18.2.13

Review Pemenang Segmen By NFH

Author : Nabila Medan Time : 2/18/2013 06:41:00 PM Total Comment : 4 Label :

Hai!!
Blog review lagi. Hehe. Hari tu nabila ada sponsor untuk segmen NFH. Nabila sponsor blog review untuk dua orang pemenang. Jadi, petang ni nabila nak reviewlah blog-blog pemenang yang menang. Tahniah awak berdua :D


  • Nabila suka description blog ni "from Allah & to Allah" sangat sedap bunyinya.
  • Header sangat ringkas tapi comel dan cantik
  • Loading blog ni okay, blog pun ringan
  • Bahagian sidebar sangat kemas dan tak terlalu banyak widget
  • Ada bunny comel kat tepi blog tu kan? *bunny kan?* sangat comel! Joget lagi. hehe
  • Itu je rasanya yang nabila boleh komen sebab semuanya dah cantik. Seriously!

 !! Cahaya Aisyah !!
  • Apa yang nabila boleh ringkaskan mengenai blog ini ialah blog ni sangat simple!
  • Loading blog ni memang takada masalah pun. Ringan je.
  • Sidebar? Tersusun dan kemas sedap mata memandang *mata nabila memandang.hehe*
  • Background memang cute sebab corak love dan warna pink!!
  • Okay, done! Tahniah awak :)

4 comments

Monday, February 18, 2013 6:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah :) Dapat review dri kak Nabila :) Best tuu

Monday, February 18, 2013 7:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

waah,, dah direview.. tnx nabila.. ^__^

Tuesday, February 19, 2013 1:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang.. :)

Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

Menarik x hadiah? Hehe
Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Tuesday, February 19, 2013 1:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam :)

tahniah pd blog yg kena review tu... :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...