15.2.13

Review Pemenang Giveaway Day Challenge #5

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 01:56:00 PM Total Comment : 4 Label :


Pemenang Giveaway Day Challenge #5

Pertama sekali, tahniah buat semua pemenang giveaway day challenge kali ke-5 yang telah nabila anjurkan. Diharap semua para pemenang sudah berurusan dengan penaja masing-masing untuk menuntut hadiah yang korang menangi. Hari ini tibalah masanya untuk nabila review blog lima orang pemenang yang menang blog review daripada nabila sendiri. Jom kita tengok mereka-mereka yang bertuah ini..


anis zainudin♥ 
  • Header yang sangat-sangat colourful, comel, dan cantik! Siap ada ayat gerak-gerak lagi tu. Cun habis!
  • Tema warna ungu memang cantik sangat-sangat. Loading blog ni pun okay, takada masalah.
  • Anis sekarang sedang menganjurkan sebuah segmen yang menarik diblognya. Ramai juga yang sudah sertai segmen dia. Kalau korang nak sertai sekali, terjah sini ya.
  • Yang nabila perasan widget dia macam banyak sikit, kalau nak jimat ruang boleh guna tabbed widget. Mudah sikit. hehe. Sekian.

  • Header Jujue ni lawa. Nampak simple tapi cantik
  • Jujue sekarang tengah cari followers bertuah untuk direview, korang cepat-cepatlah follow blog dia. Mana tahu, korang jadi follower bertuah tu kan kan? heee.
  • Blog Jujue ni simple sangat, kalau tengok sidebar pun sikit je widget dia. Patutlah loading punyalah kemain laju lagi. ngeh3. Done!
✿ FARSYA ✿
  • Blogger ni antara blogger yang rajin tanya dan rajin komen dekat blog nabila ni. Heee. Thankyou awak!
  • Header very simple, dengan adanya doodle tu terserlah kecomelan headernya.
  • Blog dia ni tengah menganjurkan sebuah giveaway tau. Syaratnya mudah saja, kalau korang nak join terjah sini ya.
  • Blog ni pun loading dia cepat. Sidebar tersusun. Blog kemas. Tahniah awak sebab menang giveaway nabila ni ^_^
  • Okay sebenarnya pemenang ni dia guna blog contest dia yang ini, jadi nabila amik keputusan nak review blog personal dia. Bolehkan? heee
  • Header sangat-sangat simple. Loading blog pun takada masalah.
  • Font untuk entri kurang jelas sikit nak baca. hewhew.
  • Yang lain nabila rasa dah okay dah. Tahniah awak =)

  • Sebenarnya header dia guna header tulisan. Taktahu nak copy macam mana, nabila culik gambar dia! haha. Maaf ya sebab ambil tanpa izin? Comel nya dia =>
  • Skin yang dia pakai comel sangat, simple. Ishh, taktahu nak kata apa. Just boleh kata ia comel!
  • Loading blog memang cepat, sidebar kemas tak terkata. Semua okay!!!
Okay sekian sahaja!! Tahniah ya awak awak semua. Maaf lah kalau apa yang nabila review entah apa-apa.. Nabila review ikut mata nabila melihat je. Maaf sekali lagi. Sekian =)

4 comments

Friday, February 15, 2013 2:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

header mereka cntik sgt2..:D jum bgi cupcake skat mereka.

Friday, February 15, 2013 2:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks nabila sbb review blog sy yg x seberape niey :)

Friday, February 15, 2013 2:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh tahniahh :)

Friday, February 15, 2013 11:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...