16.2.13

Pin Pon!! Dua Hadiah Comel Sampai Rumah

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2013 08:30:00 PM Total Comment : 28 Label :

Hai semua
Nampak tajuk diatas? Ya ya ya!! Hadiah comel sudah selamat tiba dirumah ku. Kalau taksilap, hari khamis hari tu hadiah daripada Sunflower Creative Collection! Nabila menang contest yang mereka menang dan dapat hadiah owlie yang sangat-sangat comel. Lihat kemenangan disini. Keterujaan melanda bila pakcik pos laju hon dekat depan rumah, dalam hati dah dapat meneka siapa punya dan apa isinya. Siap berebut dengan adik lagi tau. Kes nak buka hadiah tu punya pasal. Lawan punya lawan, nabila dapat juga! Adik mengalah. wakakaka *kakak kejam*. Macam orang taktentu arah, main koyak-koyak je bungkusan tu dan akhirnya. Isi dalam bungkusan itu ialah...


Comel tak comel tak? Gambar ni nabila ambil dari page Sunflower Creative Collection sebab nabila taksempat nak capture gambarnya sendiri. Hewhew. Tapi hadiahnya memang sebijik macam ni. Comel gila, disebabkan takut benda comel ni kotor.. nabila sorokkan dekat bilik. haha. Nampak tak perangai dia? Heeeewwwwwww! Terima Kasih Sunflower Creative Collection!


Kalau tadi dari Sunflower Creative Collection. Yang lagi satu ni pula dari Chanteques! Hadiah ni baru sampai pagi tadi uollls! Sebenarnya nabila menang handbag, tapi mungkin ada kesilapan sedikit. Dia terhantar shawl.. Nabila dah beritahu ownernya, tapi tak apalah.. Mungkin bukan rezeki nak bawa pulang handbag dari Chanteques kan kan. Shawl dia pun comel jugak! Pink colour! Aliya Long Shawl!! Kain dia memang lembut tau. Rupa hadiah shawl tu macam ni...


Gambar ni nabila ambil dari page Chanteques. Memang sebijik sama jugak. Terima kasih... Sekian itu sahaja hadiah yang nabila dapat untuk minggu ni. Lama takmenang giveaway/contest. Sedih. Sobsob. Haha. Okay. Bye bye..

28 comments

Saturday, February 16, 2013 8:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

TAHNIAH YEEE

Saturday, February 16, 2013 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah nabila bertuah selalu! :) tahniah dear!

Saturday, February 16, 2013 9:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila, mcm mana cara buat header animated mcm nabila? =)

Saturday, February 16, 2013 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh , tahniah nabila :) wuuu jelesnya :)

Saturday, February 16, 2013 9:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah, , , cntik lha....congrate nabila,,yana tunggu shawl dri nabila pulak,,heheh, , menang contest kt fanpage nabila

Saturday, February 16, 2013 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah untungnya, tahniah :D

Saturday, February 16, 2013 10:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah! suka lah dapat 2 parcel dalam 1 hari. hehe. tahniah :D
pssttt, shawl tu cantik :D

Saturday, February 16, 2013 10:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnya barang-2 yg dia dpt ^3^ Mmg kejam sampai berebut ngan adek xP hahaha

Saturday, February 16, 2013 11:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah menang.jelesnye tengok barang2 awak dapat tuu, esp shawl.nak sanagat :D

Saturday, February 16, 2013 11:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

hebat blog nabila..tahniah ya

Sunday, February 17, 2013 1:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

comelnya..apa 2?xjelas lah.bantal eyh ?

Sunday, February 17, 2013 3:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah NM!!!!:)

Sunday, February 17, 2013 9:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

taniah

Sunday, February 17, 2013 11:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

yeah..tahniah nabila//"D

Sunday, February 17, 2013 1:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kak nabila =)

Tuesday, February 19, 2013 1:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Yaya NHA Terima kasih :)

Tuesday, February 19, 2013 1:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Innanie | Ariffin Alhamdulillah. thanks sis :D

Tuesday, February 19, 2013 1:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Mazelina Zaini Hee. thanks sis :D

Tuesday, February 19, 2013 1:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@heirizalieyana hadiah dah pos, tunggu eh :D

Tuesday, February 19, 2013 1:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@SyamimiNazifa Heee. thanks =D

Tuesday, February 19, 2013 1:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Dianaathanks sis :)

Tuesday, February 19, 2013 1:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Aina Sofea haha. bukan selalu berebut ;p

Tuesday, February 19, 2013 1:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Shakira Pathiheee. Alhamdulillah :D

Tuesday, February 19, 2013 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Etuza Ezawarna terima kasih :D

Tuesday, February 19, 2013 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Eyra ha'ah. bantal tecik tomei ;p

Tuesday, February 19, 2013 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@deno thankyou deno!

Tuesday, February 19, 2013 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@AHMAD AFIQ terima kasih :)

Tuesday, February 19, 2013 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Lyeen De Syifa terima kasih kak :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...