1.2.13

Pemenang Giveaway Day Challenge #4

Author : Nabila Medan Time : 2/01/2013 10:39:00 PM Total Comment : 10 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

List Peserta

Pemenang Topup RM 5 Sponsor By Atin Fatin
Sent Detail Facebook Atin Fatin




Pemenang Topup RM 5 Sponsor By Cik Zara
Sent Detail blueyarn88@gmail.com


Pemenang Crochet Jellyfish Keychain Sponsor By Cik Zara
Sent Detail blueyarn88@gmail.com
Pertama sekali , nabila nak mohon maaf sebab lambat umum pemenang okay? Tahniah nabila ucapkan kepada mereka yang bertuah. Insya-Allah ada #5 Giveaway Day Challenge yang bakal menyusul. Kepada para pemenang yang dikasihi sekalian. hikhok. Korang semua diminta beri kerjasama, berilah detail korang kepada sponsor-sponsor hadiah korang seperti yang nabila nyatakan diatas tu ye.

10 comments

Friday, February 01, 2013 10:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kepada pemenang :)

Friday, February 01, 2013 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah smua :)

Friday, February 01, 2013 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Aduhh..sye 39 skit lgi tu..btw Tahniah ! ;)

Friday, February 01, 2013 11:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...alhamdulillah no 10 mng.. ;)
syukrann dik.. :)

Friday, February 01, 2013 11:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah. sikit je lg kot. hehe :D

Friday, February 01, 2013 11:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya join ga awok tu.. kenapa link blog saya tak t'senarai dkt list peserta...

Saturday, February 02, 2013 12:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Saturday, February 02, 2013 3:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat semua pemenang! hoyeay!^^

Saturday, February 02, 2013 10:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah :) Menang Topup ,

Saturday, February 02, 2013 12:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

huu. tak menang. so close yet so far. haha. congratz! =D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...