24.2.13

Pageviews Cecah 1000000 ! Story Semalam

Author : Nabila Medan Time : 2/24/2013 05:28:00 PM Total Comment : 20 Label :




Assalamualaikum. Nampak tajuk? Fuyohh! Blog nabila dah cecah 1000000 pageviews? *senyum* kihkih. Orang lain semua dah 2juta 3juta. Nabila baru nak 1juta, baru nak dapatkan 7 angka! Hukhuk. Semalam bila buka saja dashboard, terus happy sebab dah bertukar kepada 7angka. Tapi taksempat nak capture angka 1000000. Why? Sebab semalam nabila sibuk, malam baru online..

Semalam nabila pergi MSU Shah Alam sebab ada program belajar matematik dan add math. Tapi nabila tak ambil add math, jadi balik awal sikit. Dah habis program, perut mula berkeroncong sana-sini.. Singgah sekejap dekat foodcourt tesco extra yang berdekatan. Makan punya makan apa semua, singgah pula ke snogurt. Layan lagi makanan. Huh. Dah siap, menyinggah ke rumah orang kejap.. Makan lagi! Haihhh. Haha. Orang kata rezeki, jadi kita makan je la kan? haha. Dah siap semua petang tu balik. Balik je terus baring kejap sebab kepenatan yang amat! Ingat nak lelap, tapi fikir homework yang menunggu.. Gagahkan diri menyiapkan. Alhamdulillah siap jugaklah sikit. hikhik. Semalam memang terasa penat sangat, tapi tetap seronok.

Berbalik pada pageviews nabila, ribuan terima kasih sangat-sangat kepada yang singgah dekat blog picisan nabila ni.. Sampai menunjukkan angka yang takpernah nabila jangka masa mula-mula blogging dulu. Harap korang sudilah singgah lain kali ya? Okay! Nak buat blog customer pula. Bye!

20 comments

Sunday, February 24, 2013 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh , tahniah nabila..klau aktif dlm dunia blogging nie , insyaAllah berjaya kan..tahniah lagi skali :)

Sunday, February 24, 2013 5:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah dear. :)

Sunday, February 24, 2013 5:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum nabila....tahniah2 yer..:)

Sunday, February 24, 2013 5:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniahh =)

Sunday, February 24, 2013 5:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

congrats kak nabila !
terus lapar baca entry ni, hahah :)

Sunday, February 24, 2013 6:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Punyalah ramai tu nabila.benar2 happy kalau sejuta lebih datang tengok blog kita...apa tipsnya..boleh lah cerita share kan ya..tahniah

Sunday, February 24, 2013 6:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila :)

Sunday, February 24, 2013 6:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah nabila....byk tu 7 angka..
Makan sakan nmpk....bina badan ke tuh? hihihi..

Sunday, February 24, 2013 6:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah nabila ;D

Sunday, February 24, 2013 6:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila !
lepas ni polular laaaa .. =))

Sunday, February 24, 2013 7:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah.

Sunday, February 24, 2013 9:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah..tahniah

Sunday, February 24, 2013 9:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah.... Kite unya baru 1000 huhu

Sunday, February 24, 2013 9:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah dik :) yeaaaaaaaaahh finally :)

Sunday, February 24, 2013 11:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

wow blog kite pun belum sampai sejuta :-) nak sikit..

Monday, February 25, 2013 12:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniahhhhh

Monday, February 25, 2013 2:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah dear! :)

mcm mana nak page view tinggi mcm tu? hehehe^^

Monday, February 25, 2013 10:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

wow....tahniah yer...=D

Monday, February 25, 2013 1:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah nabila.bukan senang nak sampai angka tuu kan ;)

Monday, February 25, 2013 10:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah! Nabila pergi MSU ?
ala.. saya baru aje habis belajar kat msu tahon lepas,, kalau tak, sempat jumpe..hoho~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...