10.2.13

Freebies : Floral Brush (Part 1)

Author : Nabila Medan Time : 2/10/2013 08:30:00 PM Total Comment : 22 Label :


Selamat Malam!!
Okay, malam ni nabila nak update floral brush. Siapa nak ambil, silakan ya. Sudi-sudilah komen kalau dah ambil. Korang boleh guna buat header blog, banner blog, banner giveaway/segmen atau apapun boleh! Size gambar yang nabila bagi ni width dia 800px. Jadi, korang boleh kecilkan sendiri. Kalau nak besarkan pun boleh, tapi mungkin kabur sikit nanti. Background jangan risau, nabila dah siap transparent =)

Cara Nak Ambil
  1.  Pilih mana-mana yang korang berkenan
  2.  Tekan/Klik gambar yang korang nak ambil
  3.  Dah tekan? Klik Kanan/Right click
  4.  Save Images As ..
  5.  Dah siap save!!























22 comments

Sunday, February 10, 2013 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknye! amik ye!

Sunday, February 10, 2013 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Waa ! Cantiknya :D

Sunday, February 10, 2013 9:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice,nak culik beberapa brush ni ye :)

Sunday, February 10, 2013 10:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comei Kaknab buat ^^ nanti kalau nk buat header bole ambik satu :-) hehe
http://farra-izzaty.blogspot.com

Sunday, February 10, 2013 10:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik sangat-sangat !!!! saya ambek taw ! Thanks ye ! =D

Sunday, February 10, 2013 11:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

slm sis!akk mta izin nk ambil untuk buat divider bagi pages asma ul husna '1 hari 1 zikir'.feel free to read n berzikir ye :)

Monday, February 11, 2013 11:16:00 AM Delete! [Reply Comment]

farahin ambil satu :D
TQ

Tuesday, February 12, 2013 3:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Amik!

Saturday, February 16, 2013 10:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

nak ambik yew

Sunday, March 03, 2013 11:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comelnyaa. Saya ambil tau. Thankyou!

Saturday, March 16, 2013 10:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya ambek semua k :)

Tuesday, March 26, 2013 4:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

amik satu :)

Wednesday, April 17, 2013 6:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

love <3 sye amik untuk buat freebies header. nanti sye credit (:

Sunday, May 05, 2013 1:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya ambil satu :)

Wednesday, May 29, 2013 12:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya ambil satu tau :)
thank you...

Sunday, June 02, 2013 2:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

ambik all tau

Saturday, July 06, 2013 12:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak copy semua....kredit sini...

Tuesday, July 23, 2013 10:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

ambik 1 :)

Monday, August 12, 2013 5:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ambik eah !

Thursday, January 30, 2014 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantiknya ! Culik tiga tau ! Hikhik :3

Saturday, February 01, 2014 8:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comey nye kak, nak semua boleh? Nanti kita credit

Wednesday, May 21, 2014 2:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ambik tau :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...