18.2.13

Blog Design - Blog Sharifah Al-Qhadri

Author : Nabila Medan Time : 2/18/2013 08:30:00 PM Total Comment : 14 Label :

Assalamualaikum semua dan salam sejahtera juga
Okay kalau semalam nabila post pasal blog kak Auni, hari ni nabila nak post pasal blog kak Sharifah pula. Yang ni dah siap hari tu, tapi tak sempat lagi nak buat entri. Hewhew. Sebenarnya, kak Sharifah ni kawan kakak nabila. Mula-mula taktahu pun, bila kakak cakap baru lah tahu, hihi. Akak ni nak blog tema kelabu. Eh betul ke? haha.


Yang atas tu nabila printscreen je. Kalau nak tengok yang betul punya terjah sini okay. Terima kasih kak Sharifah sebab sudi tempah! :)



14 comments

Monday, February 18, 2013 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahh ! cantiknya ! jeles sangat . Nabila , bole tak kalau aimi nak request header kat nabila ?

Monday, February 18, 2013 8:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

seriously! cantik sangat! yang sebelum ni pun cantik! Jeles lah pulak.. Heheheheh.. saya paling tak pandai nak pisahkan header T_T

Monday, February 18, 2013 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

sifu hbt owww

Monday, February 18, 2013 9:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik..pandai awak buat ye

Monday, February 18, 2013 9:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila....!!!!!! sangat awesome !! thanks taw.. nti buatkan yg akak bagi tu pulak ok :)

Monday, February 18, 2013 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

jelesnye dgn dia ><

Monday, February 18, 2013 11:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

canteknya nabila !! jelez okay //

Tuesday, February 19, 2013 12:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

nabial, mcm mana cara buat header bersambung? T~T saya sudah coba, hasilnya pun terpisah T~T

Tuesday, February 19, 2013 2:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik! deno dah pergi blog dia.. sejuk je mata bila masuk.. pastu nampak classic! suka sgt2!:) hehe.. terover.. ^^

Tuesday, February 19, 2013 7:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

comelll !!!! awesome..cute..hahhaa.. semua keluar.. :D

Tuesday, February 19, 2013 9:32:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik3

Anonymous
Tuesday, February 19, 2013 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabila, boleh ajar tutorial download brushes macam yang nabila guna untuk buat header ni tak? Cantik.

Thursday, February 21, 2013 4:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

sudah follow blog awk..harap dpt follow balik.www.kucingsenyap.blogspot.com

Friday, October 25, 2013 3:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

Cantin sangat! teringin nak order... insyaAllah kalau ada rezeki nnti :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...