17.2.13

Blog Design - Blog Mek Onie

Author : Nabila Medan Time : 2/17/2013 09:57:00 PM Total Comment : 24 Label :

Selamat Malam!!
Blog design!! Alhamdulillah rezeki musim cuti sekolah ada juga. Ada juga beberapa orang yang sudi menempah dengan nabila.. Hari demi hari, ada juga yang inbox. Tapi nabila hanya akan menerima tempahan yang sanggup menunggu lama. Sebab sekolah pun dah mula, banyak hal nak dibuat. Kalau rela tunggu lama, baru nabila terima. Tapi buat masa ni nabila ambil tempahan sangat-sangat terhad! Takut takmenang tangan dekk oiiii.

Okay, cerita malam ni, blog design akak Auni! Dari semalam nabila edit baru hari ni siap, internet kalau hujan biasalah kan? haha. Alhamdulillah kak Auni suka dengan hasilnya. Bila kak Auni kata suka, senyum lebar nabila dibuatnya. Mesti la happy bila customer happy kan? Heeee.


Atas tu nabila printscreen je hasilnya! Serius pertama kali buat template ber'diamond-diamond' macam tu. Haha. Terima kasih kak Auni! :)



24 comments

Sunday, February 17, 2013 10:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik :) pandai kak nabila buat body ia macam tu !

Sunday, February 17, 2013 10:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh cntiknye! nk jgk , hehehehe

Sunday, February 17, 2013 10:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknye design.serious jealous sebab saya tak reti nak design2 hebat cenggitu ^^

Sunday, February 17, 2013 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak juga, but gratis :D

Sunday, February 17, 2013 11:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sis mcm mana nk soh u editkan ??

Sunday, February 17, 2013 11:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik.:)

Monday, February 18, 2013 1:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

Jommm terjah... header cun lah.

Monday, February 18, 2013 3:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik sangat

Monday, February 18, 2013 7:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

Serious cantik! Well done nabila :)

Monday, February 18, 2013 8:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantiknya syg. insyaAllah, nanti kita nak tempah sama. bolehkan? ;)

Monday, February 18, 2013 9:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

nabila bla nak buat utk akak?hehe

Monday, February 18, 2013 12:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang comel la nabila buat..kreatif..:)

Monday, February 18, 2013 1:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Serius cantik! ;))

Monday, February 18, 2013 1:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog nabila ni sentiasa comel sayang ! jeles tau ! pandai nabila edit..

Monday, February 18, 2013 4:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam nabila.kak jamy nk temph ngn awk..boleh ke minggu depn siap

Monday, February 18, 2013 4:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

salm nabila..kak jamy nk temph.juga..minggu depn boleh tk siap

Monday, February 18, 2013 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

@atiqahibrahim inbox facebook ^_^

Monday, February 18, 2013 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

wooww comell nye mane nabila dapat divider tu,,seriousely memang cantik

Monday, February 18, 2013 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Anis Athia ThankYou sis! :D

Monday, February 18, 2013 5:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

@normi nieza insya-Allah :)

Monday, February 18, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

@PuanGojes insya-Allah boleh :)

Monday, February 18, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Sue Tehhhhheee. Mekasih :D

Monday, February 18, 2013 6:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Jamy Yaacob Minggu depan? Taksempat kot..

Monday, February 18, 2013 6:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah,terima kasih pada adik nabila,sangat-sangat-sangat-sangat puas hati :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...