20.1.13

Setia Hujung Nyawa (Fiq ft Gjie) - Ost Setia Hujung Nyawa

Author : Nabila Medan Time : 1/20/2013 12:36:00 AM Total Comment : 8 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi


   Lailailai. Ni lagu baru untuk drama Setia Hujung Nyawa yang ditayangkan dislot Akasia TV3. Di nyanyikan oleh Fiq ft Gjie. Lagu ni memang khas untuk drama tu kot sebab tajuknya pun dah sama kan? Nabila takjumpa full version untuk video lagu ni. Mungkin belum ada kot. Dengar je la yang ni ;p

(full version punya belum ada lagi)

Lirik Lagu Setia Hujung Nyawa
Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

8 comments

Sunday, January 20, 2013 12:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah lama nak tgk tp x sempat lg..huhu..

Sunday, January 20, 2013 12:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

best kewww citer nie? hehehe yui x tgok

Sunday, January 20, 2013 5:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

ahhh !!! best gileee cerita ni !

azira
Monday, January 21, 2013 10:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Agaknya bila la lagu nie nk kuar...pnyanyi dgn tajuk dah tahu tgh tggu utk download je...huhu...

Tuesday, January 22, 2013 11:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...



Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...



Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Thursday, January 24, 2013 12:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnye

Thursday, January 24, 2013 12:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

bestnye...suka sangat2

Anonymous
Saturday, April 27, 2013 3:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

Greate article. Keep writing such kind of information on your site.
Im really impressed by your site.
Hello there, You've done a great job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I'm confident they will be benefited from this web site.


Here is my homepage; ford ranger forum

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...