24.1.13

Preloved shawl 3 helai RM20 !

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2013 10:00:00 PM Total Comment : 14 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Hai, awak mencari shawl yang murah-murah ? 
Saya ada menjual preloved shawl set combo (amboi macam set combo KFC dengan McDonalds) dengan harga cuma RM20!! Nak jual sebab almari dah nak roboh. Hahaha. 
Jika berminat sila emel ke benpreloved@yahoo.com beserta butir-butir dikehendaki seperti dalam gambar. Selamat cuci mata dan membeli! :D

001 SOLD OUT!




003 SOLD OUT!



005 SOLD OUT!


007 SOLD OUT!

Embedded image permalink
008 SOLD OUT!

14 comments

Thursday, January 24, 2013 10:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnye shawl :)

Thursday, January 24, 2013 10:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

teringin nak pakai shawl...
tp muke macam tak sesuai pakai shawll

Thursday, January 24, 2013 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah lama tak pakai shawl.. Ntah reti ke idok lagi ler nak melilit nih... Gugugu~~

Thursday, January 24, 2013 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dah lama tak pakai shawl.. Ntah reti ke idok lagi ler nak melilit nih... Gugugu~~

Thursday, January 24, 2013 11:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh dah banyak yang sold out nie Nabila.

Thursday, January 24, 2013 11:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik cantik shawl ni :)

Friday, January 25, 2013 9:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

Reply tau email sy nk 005.006.n 007 tq ohpieeya@yahoo.com

Saturday, January 26, 2013 2:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Shakira Pathi =D

Saturday, January 26, 2013 2:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Alyn Lah sama lah. nabila pun sama. Haha ='D

Saturday, January 26, 2013 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Misz Mieza Lilit-lilit sampai tercekik pulak nanti. Hekhek =p

Saturday, January 26, 2013 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

@fifie Alhamdulillah =)

Saturday, January 26, 2013 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur hanim =D

Saturday, January 26, 2013 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

@aza-niza Okay =]

Saturday, January 26, 2013 9:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Comel belaka .... :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...