25.1.13

Pemenang Giveaway Day Challenge #2

Author : Nabila Medan Time : 1/25/2013 02:56:00 PM Total Comment : 10 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Link Peserta

Pemenang Domokun Purse
Beri detail seperti nama, alamat dan link blog ke nabilamedan@yahoo.com

Pemenang Ruang Tapak Iklan
Beri detail kepada sponsor anda. Hubungi sponsor di facebook ini.



Wah! Tahniah tahniah!! Siapa yang menang tu tahniah ya? Yang takmenang jangan sedih ya sebab ada lagi giveaway-giveaway yang bakal menyusul. Dan pastinya hadiah yang ditawarkan lebih menarik!! Para pemenang diminta memberi detail yang diperlukan ke alamat web yang nabila beri diatas tadi tu. #3 Giveaway Day Challenge akan berlangsung! :D

10 comments

Friday, January 25, 2013 3:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah ! tahniah kepada pemenang !

Friday, January 25, 2013 3:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Macam mana nak tengok senerai pemenang?

Friday, January 25, 2013 3:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

takde rezeki.. tahniah pd yg dapat

Friday, January 25, 2013 4:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah ! hehe..tak ado rezeki lagi..jom join segmen Aya ..

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-rakan-sebaya-by-arya.html

Friday, January 25, 2013 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam..macam mana nak tengok senarai pemenang ye?

Friday, January 25, 2013 9:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kepada pemenang . Rezeki kat diorang kan ... Tkpe , ada yang ketiga pulak :)

Friday, January 25, 2013 11:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom join giveaway disini http://ekinperasanhodo.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-ekin-alias.html

Friday, January 25, 2013 11:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom join giveaway disini http://ekinperasanhodo.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-ekin-alias.html

Friday, January 25, 2013 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kpd semua yg menang.

Saturday, January 26, 2013 2:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Anum Abdullah nabila ada bagi link kat atas tu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...