19.1.13

Novel Setia Hujung Nyawa

Author : Nabila Medan Time : 1/19/2013 02:32:00 AM Total Comment : 6 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi


Disebabkan ketaksuban melayan drama Setia Hujung Nyawa yang ditayangkan dislot Akasia TV3 , nabila tergerak hati nak beli novel dia.. Kononnya nak tahu pengakhiran dia lebih awal la. Haha. Kebetulan minggu lepas masa jalan-jalan dekat tesco setia alam, ternampak macam ada pesta buku dekat situ. Last-last ajak la mak masuk, katanya nak tengok buku untuk SPM. Harhar. Dah nak sampai kaunter, tiba-tiba nampak pulak novel Setia Hujung Nyawa tu! Dalam hati dah kata "nak , taknak , nak , taknak" last-last beli jugak. Kira okay la sebab masa tu pesta buku kan jadi ada diskaun 20% kalau taksilap. Harga asal RM19.90 bila di diskaun kan jadi.. kiralah sendiri. Haha.

Baca taksampai seminggu dah habis! Tapi ada la yang nabila skip sikit sebab dah tengok kat tv. Hewhew. Akhirnya "Happy Ending!". Tapi banyak dugaan yang Ersalina kena lalui.. 

Entri Berkaitan

6 comments

Saturday, January 19, 2013 9:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

hoho. tak beli novel. sbb nak tengok kat tv sampai habis. XD

Saturday, January 19, 2013 9:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sis, ending die cemana? Diorang dah berbaik ek?

Saturday, January 19, 2013 10:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

layan gak la.. tp kesian

Saturday, January 19, 2013 7:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

hmm , untunglha dapat jugak beli novel tu . Semalam , kite pergi kedai buku , penjaga kedai cakap dah habis :(

Saturday, January 19, 2013 7:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

baru tahu ari nie ... citer CHN nie daripada novel...

My recent post : Jom Sertai : Projek Bloglist 2013 MQ-Network

Anonymous
Thursday, February 28, 2013 4:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Smo lha ngan kito no boli they je org KT si2 duo cop dh abis huhuhuhuhu.....mngis x brlgu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...