24.1.13

Lagu Setia Hujung Nyawa Full Version (Fiq ft Gjie) - Ost Setia Hujung Nyawa

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2013 08:46:00 PM Total Comment : 12 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi



   Okay kalau sebelum ni nabila ada beri Ost Setia Hujung Nyawa yang dinyanyikan oleh Fiq dan Gjie kan? Kalau korang perasan lagu/video tu tak penuh. Nabila baru jumpa yang full version punya . Best sangat lagu ni. Ala-ala sweet gitu, samalah dengan jalan cerita dan watak-watak yang memang comel ;p


(Video Full Version)

Lirik Lagu Setia Hujung Nyawa
Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

12 comments

Thursday, January 24, 2013 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya suka lagu nie..hew(^_^)DKDE

Thursday, January 24, 2013 9:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

sweet nye >< hmm...smpi bila la dorng mcm ni?? haishh...nk tngok dorng brbaikkk

Thursday, January 24, 2013 10:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

cite n best sgt... xsabar nk tgu ending

Friday, January 25, 2013 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lagu dah menarik. Kalau bercinta pun jangan melebihi menyintai Rasullullah. kerana cinta kita pada rasullullah sangat tinggi. kerana satu hadis :_
Dari Anas bin Malik r.a dia berkata:

“Ada seorang lelaki bertanya kepada Nabi saw “ Bilakah hari kiamat akan berlaku wahai Rasulullah?” baginda menjawab, “Apa yang telah kau persiapkan untuknya?” Lelaki itu menjawab, “Aku tidak mempersiapkan banyak solat, puasa, ataupun sedekah. Namun aku mencintai Allah dan RasulNya.” Maka beliau bersabda: “Kamu akan bersama dengan orang yang kamu cintai.” ( Imam al-Bukhari dan Muslim)

semoga manfaat. :)

Saturday, January 26, 2013 1:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@eymasu sweetkan? lirik dia best :3

Saturday, January 26, 2013 1:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Intan Nursyafiqah nanti akhirnya berbaik juga =D

Saturday, January 26, 2013 1:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Raihana Rr sama! taksbr nak tgok ending dia =)

Monday, January 28, 2013 8:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

join group ni jom! :)

kelab pencinta novel melayu :
http://www.facebook.com/groups/310679805716264/

Monday, January 28, 2013 8:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

kawan I tercari2 lagu ni.mp3 katne nak cari?ade download link?

Anonymous
Thursday, February 07, 2013 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ade lg 1 lagu lm cite nih..tp xtau sape nynyi.yg psti lelaki.anybdy?

Anonymous
Tuesday, February 12, 2013 1:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Anonymous last minute - maafkan aku

Anonymous
Saturday, April 27, 2013 3:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You've
done a formidable job and our whole community will be grateful to you.


my site ford ranger Forum

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...