15.2.13

Blog Review Mummy Fitryna In Da House

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2013 03:00:00 PM Total Comment : 4 Label :

STICKY POST 24 HOUR


Mummy Fitryna In Da House

Wah. Dah agak lama entri ni disimpan dekat dalam draft. Mencari masa-masa yang sesuai untuk dilepaskan sebagai bacaan pembaca-pembaca. Sebenarnya nabila review blog ini adalah kerana package dalam ruang iklan yang lalu. Memang dah lama sangat rasanya, cuma itulah.. masa kan. Harhar

Okay , apa yang nabila lihat Mummy Fitryna ni suka berbisnes juga orangnya ya? Antara yang nabila nampak ialah Rumpai Laut Collagen. Harga dia murah sangat sangat! RM10 100gram!! Apa istimewanya rumpai laut collagen ni?

KEISTIMEWAAN RUMPAI LAUT COLLAGEN
 Kaya dgn omega-3 yg akan membuat kulit kenyal dan kencang.
 Merawat masalah kulit
 Iodine yang terdapat di dalamnya dikatakan mampu memperbaiki fungsi kelenjar thyroid sekaligus mencegah penyakit seperti Goitre (kelenjar thyroid membengkak).
 Mengencangkan/melicinkan kulit
 Mampu merendahkan kadar acidic dalam makanan yang diambil, justeru sesuai dimakan bersama nasi dan lauk-pauk berprotein yang mana kedua-duanya bersifat acidic. Contoh makanan yang menggunakan konsep ini adalah Onigiri dan Sushi.
 Penuh dengan collagen
Banyak keistimewaan rumpai laut collagen ni. Baca lagi Khasiat Rumpai Laut Collagen

Selain rumpai laut collagen ada juga Beutskin Essence. Harga dia 10biji (trial pack) RM60 , 20biji RM110 , 30biji RM150 dan 60biji (1 box) RM240. Kalau nak cantik , mahal tak mahal belakang kira bak kata Mummy Fitryna =p


KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :
 fungsi hati dan buah pinggang.
 kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali,
 kekangan kapilari darah meningkat.
 hemoglobin meningkat dengan nyata.
 ketidak seimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :
 Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan.
 keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat.
 kapilari darah menjadi lebih lembut.
 memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :
 Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan,
 keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan.
 fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
BACA SELANJUTNYA....

4 comments

Friday, February 15, 2013 2:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Singgah sini.. bestnya di review. Hehe

Friday, February 15, 2013 2:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

lyeen tgh pakai rumpai laut kologen ni skrg..mmg sgt2 baik..sgt2 berkesan.:D

Friday, February 15, 2013 2:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalammualaikum..wahh..murahnye Rm10..tempat akk 100gm rm20..hihii..tapi memang bagus pun kolagen nie..walaupun akk x try lg..:)

Friday, February 15, 2013 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam . jemput join segmen nie . lebih 50 hadiah ada tau ! ^^
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...