4.1.13

Blog Review 6

Author : Nabila Medan Time : 1/04/2013 01:00:00 PM Total Comment : 8 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

// Just Like Me  ♔

Apple Crunchh
  • Header dia very simple but nice.
  • Background ; coraknya okay.. tak serabut. Warnanya pula lembut
  • Widget di sidebarnya juga tersusun dan kemas.
  • Blognya taklambat loading. Ringan ^_^
  • Keseluruhan blog ini memang superb simple, cantik, kemas dan comel.

Lalaa
  • Pengguna blogskin kan? Blog memang superb ringan! :)
  • Background dia okay . Warna dia pun okay.
  • Widget; yeah itu yang nabila cuba nak bagitahu sikit. Widget utk follower dan navigation tu agak serabut sikit la dear. Nabila takboleh nak baca entri, sebab tersembunyi dengan benda tu. Yang ini nabila kurang pasti, mungkin komputer nabila je nampak mcm tu kot? Sebab bila nabila kecilkan size screen, widget tu semua tersusun. Cuma kecillah. No Comment about this
Kisah Jari Menaip :)

Kisah Jari Menaip
  • Header dia cantik, dengan gambar gadis muslimah tu. That's nice.
  • Background dia corak bunga-bunga kan? Very sweet dengan warna pinknya. Memang cantik.
  • Bahagian widget kat sidebar kalau semua widget ketengah/center kan mungkin lebih kemas sikit.
  • Bezakan title sidebar dengan content dia pun mungkin lebih kemas sedikit. Maksud letak border dekat title sidebar.


Budak Mulut Senget
  • Apa yang nabila suka tentang header dia adalah doodle tu. Very cute right?!
  • Background dia pun cantik jugak!
  • Sidebar dia okay, cuma kalau jarakkan sikit kemas kot. *hewhew*
  • Loading blog dia okay jugak.

Okay. siap empat blog untuk kali ini ye. Sorry, nabila review apa yang patut je. Yang dah okay, nabila ada yang tak tulis. Haha. 


8 comments

Friday, January 04, 2013 1:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom terjahhh..rajin ja nabila review hehe

Friday, January 04, 2013 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalam, kena review nie... seuanya mcm bagus jer... hehehe

Kita terjah saja!!!!!!!!!!!!!

Saturday, January 05, 2013 12:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

RAJINNYE REVIEW :)

Saturday, January 05, 2013 7:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nabilaa! thanks. baru baca je nih!

Lahh , blog saya takder ker??? HUhuhu sedeyh nye ..Akak , letak lah blog saya sekali .. yg ni http://bicarahaina.blogspot.com

tolong tahu ..

Sunday, January 06, 2013 11:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

waaa rata2 dh pakai blog skin nampak.

Sunday, January 13, 2013 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

semua blog tu comel2... -.- pndai korang hias blog... huhu.. terasa jauh lak nk kejar korang

Tuesday, January 29, 2013 6:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks! :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...