3.1.13

Blog Review 5

Author : Nabila Medan Time : 1/03/2013 11:30:00 AM Total Comment : 7 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

          Blog Si Rabun
  • Header yang sangat simple tapi betul-betul menawan! Doodle yang ada dekat header pun cute je kan?
  • Background dia pun okay, cantik dan pink.
  • Sidebar memang kemas dan tersusun rapi dan nampak cantik sebab letak background.
  • Loading blog okay.. laju dan cepat je loading dia.
  • Keseluruhan nya, nabila suka gila dengan blog ini! Dengan campuran warnanya yang menarik memang nampak cantik, comel dan kemas. Seriously! :)

The Rusherland :)
          The Rusherland
  • Header yang simple dan cute. Bunga tu menyerikan lagi header tu.
  • Background stripe okay cantik. 
  • Sidebar dia pun simple, kemas, tersusun dan takbanyak widget.
  • Loading blog ringan je, loading pun cepat.
  • Keseluruhan blognya, baik. Tema biru yang lembut memang cantik

          Azza Roslan
  • Blog ni tiada header untuk dipaparkan. Mungkin sedang dalam pemulihan atau mungkin loading nabila lambat? No comment. Ahaks.
  • Mungkin nanti dah ada header, nampak lebih cantik sebab header bagai penyeri blog gitu *ceh wah* haha.
  • Background , corak dan warna yang simple dan lembut
  • Sidebar blognya okay, kemas dan simple.
  • Loading blog ini pula ringan je
  • Keseluruhan blog ini juga okay. Cuma seperti yang diberitahu tadi, kalau tambah header mungkin lagi cantik ^_^

ThankYou. Harap jangan ambil hati la, setiap tutur kata yang nabila keluarkan. Harap juga dimaafkan sekiranya tersalah kata. Wasalam..

7 comments

Wednesday, January 02, 2013 11:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel2 je blog.. :)

Wednesday, January 02, 2013 11:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

bertuahnya direview.

Thursday, January 03, 2013 2:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah cantik2 :D

saya mau lah :D

Thursday, January 03, 2013 11:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

bestnyaa kalau blog saya pulak diriview..hehe...gurau je
Btw Selamat Tahun Baru 2013
jgn lpa tgk poster 2013 kt blog saya

Thursday, January 03, 2013 2:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..blog sha bila ?? hehe review ini smpena apa nabila? apapun cute ja blog dorng kan..hehe

Monday, January 07, 2013 12:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihi..thnx nabila... blog nabila pon cun !

Tuesday, January 08, 2013 9:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

amat setuju blog tu memang cute..n ownernye mesraaa~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...