3.1.13

Adamu (Najwa Latif) - Ost Setia Hujung Nyawa

Author : Nabila Medan Time : 1/03/2013 09:00:00 AM Total Comment : 5 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi

Selamat pagi semua! Wargghh. Baru bangun tidur ka? Haha. Eh, nabila sekarang mesti lah dekat sekolahkan? haha. Ni entri autopublish je. Dia publish sendiri. hihi. Lagu Adamu nyanyian Najwa Latif. Sebelum ni kalau nabila dengar, rasa biasa-biasa je. Tapi sejak lagu ni jadi OST/Lagu tema drama Setia Hujung Nyawa yang sedang bermain dikaca TV3 dislot akasia, terasa lagu ni best jugak. Haha ;p
Sumber video dari Youtube dan lirik lagu dari Liriklagumuzika :)


Lirik Lagu AdaMU - Najwa Latif
Merenung ke luar jendela
Melihat kebesaranNya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniaNya di dunia
Kau berikan ku kekuatan
Untuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan
Kerna Kau yang satu
Yang setia bersamaku
Di kala ku jatuh ku bangkit kerna Mu
Ku tahu ku adaMu di sisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu
Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

5 comments

Thursday, January 03, 2013 9:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

hye sis!akk pun tgh lyn drama ni sbb sweet usi-mengusik mcm korean drama,gitu.

mula2 ingtkn lagu ni ainan tasneem pya,rupanya najwa sbb suara dia dgr mcm besar skt,x mcm biasa hehe.

Thursday, January 03, 2013 10:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

BESHHHH LAGU NIM

Thursday, January 03, 2013 10:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

Lagi ni best :)

Thursday, January 03, 2013 2:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

comeynya najwa..hehe..drama tu best...mesti c comey ni turut feeling tgk drama tu haha

Friday, January 25, 2013 3:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

suara najwa mantap .. saya minat gile cite ni hehe ..
Jom join Segmen Dialog Zain VS Ersalina Setia Hujung Nyawa

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...