15.1.13

2nd Anniversary!! Blog Anniversary

Author : Nabila Medan Time : 1/15/2013 12:30:00 PM Total Comment : 27 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Pheww! Agak-agak dah genap seminggu tak nabila tak update hari tu? Huhu. Serius sibuk sangat dengan kerja sekolah. Kadang nak online pun malas rasanya. Hari ni kenalah memaksa diri untuk update buat seketika. Nak meluangkan sedikit masa untuk blog tercinta. Sedar tak sedar dah dua tahun blog ni bersama, blog yang ditubuhkan pada 15 Jan 2011 kini dah berusia dua tahun dah, baru nak merangkak-rangkak je. Kadang jatuh, tapi kita cuba bertahan agar dapat berdiri dengan teguh satu hari nanti :)

Blablablablabla.. Nak taip apa lagi ni? Kekok pulak rasa sebab dah seminggu tak update. Haha. Dalam fikiran pun takada idea nak dikongsikan. Oh ya, bagi yang jenguk-jenguk blog nabila ni.. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi singgah walaupun nabila takupdate entri. Yang rajin mengomen tu pun terima kasih jugak! Hewhew. Ada dua lagi blog customer yang nabila belum siapkan! Sorry sangat, template dah siap tapi takada masa nak pasang. Maaf ya? Kepada yang tanya mengenai tempahan blog tu, maaf sebab nabila dah tutup.

2nd Anniversary , Blog Nabila Medan
678,000 Pageviews
11277 Comments
1675 Publish Post
5421 Followers

Tanpa followers , pembaca , pengomen , mereka-meraka yang sudi singgah juga haters mungkin nabila takdapat capai semua tu. Terima Kasih :')

Opss! Kalau bulan lepas ada hadiah untuk 3 orang top komentar kan? Insya-Allah untuk akhir bulan 1 ni nabila sediakan hadiah untuk seorang top komentar. Teruskan komen anda! Harhar

27 comments

Tuesday, January 15, 2013 12:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah nabila :)

Tuesday, January 15, 2013 12:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Happy Anniversary!

Tuesday, January 15, 2013 12:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

hepi anniversary..teruskan berblogging...

Tuesday, January 15, 2013 1:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Happy 2nd Anniversary untuk blog Nabila! ^_^

Anonymous
Tuesday, January 15, 2013 1:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

It's really very complicated in this busy life to listen news on Television, so I simply use web for that purpose, and get the most recent news.
Review my blog :: Oregon mortgage assistance

Tuesday, January 15, 2013 2:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah ! tahniah akak . :)

Tuesday, January 15, 2013 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

sama macam kak namee. dia pun 2 tahun juga. buat sama2 ek..

Tuesday, January 15, 2013 3:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah my dear.

Tuesday, January 15, 2013 3:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah! :)

Tuesday, January 15, 2013 4:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah da dua tahun! congrats ! :)

Wednesday, January 16, 2013 2:31:00 AM Delete! [Reply Comment]

Waaa tahniah kpd yg menang top komentor!!

Wednesday, January 16, 2013 7:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam ukhuwah, selamat pagi..

Thursday, January 17, 2013 8:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah sidebar cute hehe..apy aniversary ya blog nabila hehe

Friday, January 18, 2013 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Saturday, January 19, 2013 12:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

Happy Anniversary Nabila! :)

cantik wajah baru blog ni.. :)

Saturday, January 19, 2013 12:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Anis Athia ThankYou Sis :*

Saturday, January 19, 2013 12:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

@fatin sh Terima Kasih :)

Saturday, January 19, 2013 12:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

@mekjangok Thanks! Insya-Allah :)

Saturday, January 19, 2013 12:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Misz Mieza Terima Kasih sis :D

Saturday, January 19, 2013 12:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Cik Fie Thanks dik :)

Saturday, January 19, 2013 12:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Siti Aniza Kebetulan kot. Aha ;p

Saturday, January 19, 2013 12:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Nurul Filzah Terima kasih. Hehe :)

Saturday, January 19, 2013 12:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

@deno Thanks! :D

Saturday, January 19, 2013 12:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

@S A N D R A Baru dua tahun. Hihi. Thanks Sandra :)

Saturday, January 19, 2013 12:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

@kak nora Salam ukhwah :)

Saturday, January 19, 2013 12:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

@sHaRiNa eLyaNa Hehe. Terima kasih kak sha :P

Saturday, January 19, 2013 1:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Farsya Izzati Widodo Terima kasih :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...