18.12.12

Update Giveaway & Segmen

Author : Nabila Medan Time : 12/18/2012 10:00:00 AM Total Comment : 6 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi
 
Update Giveaway
Nabila Medan's Giveaway serta merta ditutup semalam! Komen/Penyertaan selepas 17 Disember 2012 tidak akan dilayan atau dikira ye? Semua blogger yang sudi join giveaway nabila tu , tolong-tolong dan tolong semak link korang dientri list peserta. Kalau banyak masa , jemputlah blogwalking ye? Dan pastikan korang semua dah ikut syarat yang nabila sediakan! Kalau nanti bila nabila dah pick a winner , bila nabila semak balik dan ada yang tak ikut syarat. Nabila akan pilih pemenang baru. Faham? Last! Pengumuman pemenang akan diberitahu seminggu atau lebih selepas tarikh tamat. Tolong la sabar ye? Thank You
List peserta giveaway


Update Segmen

Segmen ni tamat 12 Disember 2012 hari tu , mohon maaf sebab lambat umum pemenang. Blogger yang join tolong semak link penyertaan korang sebelum nabila pilih pemenang. Segala aduan selepas pemenang diumum nabila tak akan layan okay? Nabila kena tunggu partner segmen ni dulu , barulah kami akan umum pemenang! Jadi , kepada blogger yang menyamar jadi anonymous dan tanya bila nak umum tu. Sabar je lah. Tunggu je la bila nabila umum nanti -____-
List peserta segmen


Sekian ^_^

6 comments

Tuesday, December 18, 2012 11:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya punye link segmen xde lah ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/siapa-blogger-bertuah-by-nelly-dan.html

Tuesday, December 18, 2012 3:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tak sabar nak tau pemenangnya. Hehehehe :D

Tuesday, December 18, 2012 5:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

umum pemenang plak..=D

Tuesday, December 18, 2012 8:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

minta-minta ada rezeki marsya.

Wednesday, December 19, 2012 5:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

link saye takde lha . \segmen/

http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html . thanks ^.^

Thursday, December 20, 2012 2:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck pada semua yang join...
tak sabar nak tahu sapa yang menang...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...