10.12.12

Tutorial : Sign Up Mister Linky

Author : Nabila Medan Time : 12/10/2012 11:30:00 AM Total Comment : 2 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi

Live Preview

1.Daftar Mister Linky . Pergi ke link ini (http://www.blenza.com/linkies/register.php)
2.Isi semua maklumat yang dia minta
3.Siap isi, tekan Register
4.Seterusnya pergi masuk kat email yang korang guna untuk sign up tadi dan check bahagian inbox/spam.. Ada ke tak email dari pihak Mister Linky



5.Dah semak? Kalau ada buka , pihak Mister Linky ada hantar code kan? Copy code tu dan paste dekat kotak tu

6.Dah? Tekan confirm
7.Tahniah korang dah berjaya sign up Mister Linky! Masukkan user id dan password untuk log masuk :)

2 comments

Monday, December 10, 2012 11:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

mister linky ni ape Nabila ? hehe

Monday, December 10, 2012 12:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

untuk apa nie nabila ??

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...