11.12.12

Tutorial : Sign Up HeartBeat

Author : Nabila Medan Time : 12/11/2012 08:30:00 PM Total Comment : 3 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Okay , tutorial kali ni nabila re-post tutorial yang lama.. Memandangkan ada sedikit perubahan, jadi nabila amik keputusan untuk re-post kan sahaja. Senang sikit kan? Hehe. Okay Heartbeat ni mungkin ramai jugak yang taktahu sebab ia tak sepopular churpchurp dan says.my.. Serius nabila cakap income yang dia bagi memang sikit! Haha. Jujur okay, tapi kalau income 1sen dikumpul lama-lama jadi banyak la jugak kan? Siapa yang nak menabung tu, join la ye..


*sorry tutorial ni tak ada gambar*
Cara sign up
1.Pergi ke link Heartbeat
2.Tekan icon heartbeat.my yang belah atas sekali tu
3.Klik Create Account dan isi semua detail yang dia 
minta dan seterusnya tekan Submit
*tick pada I agree to HeartBeat's
4.Account heartbeat korang dah active!


Cara nak ambil code banner heartbeat
1.Login masuk ke acc heartbeat korang
2.Klik MY HB!Affiliate dibahagian atas tu
3.Tekan Get a code
4.Dan pilih lah saiz banner yang korang nak
5.Paste dibahagian HTML/Javascript untuk masukkan dalam blog


3 comments

Wednesday, December 12, 2012 12:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak bisa :(

Wednesday, December 12, 2012 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak bisa

Tuesday, June 25, 2013 12:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

Artikel yang sangat bermanfaat, ..mantap, Eitss jngn lupa daftar di sini ya AutoTraffic Exchange dan SEO Killer

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...