4.12.12

Segment : Team Pemburu Giveaway

Author : Nabila Medan Time : 12/04/2012 02:42:00 PM Total Comment : 1 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Segment : Team Pemburu Giveaway
Click Banner

Jenis giveaway yang korang suka.
  • Giveaway yang menyediakan syarat yang simple
  • Giveaway yang sediakan hadiah menarik
  • Giveaway yang simple tapi awesome!
Jenis giveaway yang korang tak berapa berminat. 
  • Giveaway yang guna banyak gila sponsor, then kita kena follow n like. Ahakss
  • Giveaway yang letak macam-macam syarat
Cara pemilihan pemenang yang korang rasa lebih adil?
  • Random.org
  • Top refferal
  • Pemilihan ikut entri kreatif ke, blog kemas ke.. Kira yang diadili oleh beberapa orang juri
Hadiah giveaway yang korang suka ?
  • Dress , beg , semua hadiah nabila suka. haha . kalau dah rezeki menang , ambil je la kan? :)

1 comment

Tuesday, December 04, 2012 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul2x

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...