30.12.12

Saguhati Buat 3 Orang Top Komentar

Author : Nabila Medan Time : 12/30/2012 11:10:00 PM Total Comment : 20 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Wah tajuk nak gah gitu. Haha. Sebenarnya nabila bagi saguhati ni suka-suka je. Saja nak memberikan? Nabila dah bagitahu kat mereka tiga orang yang bakal mendapat gift dari nabila ni.. Lagi satu, sebenarnya nabila ni jenis yang suka memborong benda-benda yang comel macam keychain semua tu. Bila dah beli, kebanyakkannya nabila takguna! Tersimpan je. Jadi, niat hati mahu bagi kat orang. Dan tetiba tergerak nak bagi kat Top 3 yang rajin komen kat blog nabila ni. Kenapa tiga je? Haish! Nabila ni takada la kayaa sangat cik oii. Haha. Cukuplah tiga tu. Saguhati ni pun kecil-kecil je, harap dapat terima la ye? Hehe. My Top Comentator


Terima kasih takterhingga kepada yang banyak tinggalkan jejak dan komen dekat blog buruk nabila ni. Tanpa korang, takada nabila disini *ceh ayat macam apa.haha ;p* Kepada sHaRiNa eLyaNa , dedeQ dE wIshEs dan Leeza dayasari email nama dan alamat kat nabilamedan@yahoo.com ye? Thank you :)
*Insya-Allah kalau ada rezeki bulan seterusnya ada gift juga. Insya-Allah*

20 comments

Sunday, December 30, 2012 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah akhirnya sha direview gak haks..hahaha

Sunday, December 30, 2012 11:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah..beruntungnya mereka..hehe..congrats yg tersenarai...(:

Sunday, December 30, 2012 11:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah top commentator ;)

Sunday, December 30, 2012 11:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat kak jie ku sayang..hehe

Sunday, December 30, 2012 11:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

thx so much...

Sunday, December 30, 2012 11:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah tahniah ..jarang tau ada teman maya beri hadia....terbaik ni.

Sunday, December 30, 2012 11:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah untuk mereka terutama kak sharina

Sunday, December 30, 2012 11:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh.. seronoklah diorang boleh dapat free give.. bertuahnya.. =)

Monday, December 31, 2012 12:11:00 AM Delete! [Reply Comment]

untungnya !;) jeles XD ahaks!

Monday, December 31, 2012 1:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

Congrats untuk semua :)

Monday, December 31, 2012 1:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Monday, December 31, 2012 2:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

wahh, seronok lah diorang dapat free gift :D

Monday, December 31, 2012 3:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

EH .. DAPAT GIFT .. WAAAA .. HIHIHI .. DIK .. SUSAH2 JE :) NNTI KASI DETAILS OK :)

Monday, December 31, 2012 5:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat mereka...

Monday, December 31, 2012 8:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah, bestnyaa :D tahniah ya semua ;)

Monday, December 31, 2012 8:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

www.cikfie.com

Monday, December 31, 2012 11:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

Untonglah sapa top komentar tuh . Dapat free gift ! Tahniah ! :D

Monday, December 31, 2012 11:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

Anda di tag ; http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html

Monday, December 31, 2012 1:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum, wah untunglah dapat hadiah.

Monday, December 31, 2012 3:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kena rajin tinggal komen kat sini nampaknya.. Mana tau untung2 dapat saguhati.. Hehehe..=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...