8.12.12

Review Follower Ke 5000! Thanks!

Author : Nabila Medan Time : 12/08/2012 10:30:00 AM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi



Alhamdulillah follower widget di sidebar dah bertukar angka semalam. Takada lah banyak macam korang dan bukan nak batak. Terima kasih takterhingga nabila ucapkan kat semua yang sudi follow blog picisan nabila ni. Harap tak serik la ye? Siapakah follower yang ke 5000 tu? Setelah nabila baca entri-entri di blognya.. Nabila rasa dia bukan dari Malaysia kan? *mungkin lah*. Lupakan je lah , nabila nak review blog Viona Licious tanda penghargaan la ye? Maaflah tu je yang mampu nabila bagi tanda penghargaan .


Okay bermula dari headernya comel sangat dan memang nabila suka sangat , tambahan pulak ada kucing comel kat header tu memang tambah lagi la comelnya. Ahakss. Cuma kalau header tu bagi ketengahkan (center) mungkin lebih cantik. Seterusnya berkenaan dengan bahagian atas sekali (atas header) , kalau boleh buang navbar atas tu mungkin nampak lebih kemas sikit. Background blog okay, simple dan pink. Hehe. Sidebar dan bahagian post pun dah okay. Tulisan mungkin boleh tukar kepada yang simple dan jelas. Kedudukan blog nampak macam senget, kalau tengahkan betul-betul mungkin lagi cun. Dan akhir sekali , mungkin boleh letak cbox kat sidebar sebab senang orang lain nak tinggal jejak. Hehe .Itu sahaja review dari nabila. Harap Viona tak ambil hati ye? Dan maaf andai nabila ada tersilap kata :3

Jom Jadi Follower Viona!
http://vionalicous.blogspot.com/



9 comments

Saturday, December 08, 2012 11:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

terbaik...tahniah dah 5000

Saturday, December 08, 2012 11:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah ! :D

Saturday, December 08, 2012 1:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah ! :D

Saturday, December 08, 2012 1:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah lah yer :D bila lah follower amer nak sampai 5k camtu :D

Saturday, December 08, 2012 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah kak nabila

Saturday, December 08, 2012 1:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahh ! Tahiniah Kak Nabila

Saturday, December 08, 2012 2:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

terjah dari blog http://opzzpinky.blogspot.com yang menginterview owner blog ni..haha

Saturday, December 08, 2012 2:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh...dah sampai 5k. terbaiklah.. tahniah

Saturday, December 08, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah terbaik lah dah 5k tuuuu..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...