19.12.12

Review Blog Izzah Liyana

Author : Nabila Medan Time : 12/19/2012 09:00:00 AM Total Comment : 4 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang 
 
 
 

      Izzah Liyana 
  • Blog yang superb simple , tema yang sangat biasa-biasa saja tapi tetap menyerlah.
  • Header yang simple ditambah dengan background yang digunakan menceriakan header dia.
  • Loading blog yang memang ringan sangat-sangat dan laju. Takperlu tunggu lama-lama untuk masuk blog dia.
  • Sidebar memang bersih dari debu. Ahakss. Sidebar dia memang kemas dan teratur. Takguna terlalu banyak widget.
  • Penggunaan font dibahagian entri dan sidebar yang sesuai dan jelas untuk dibaca.
  • Keseluruhannya memang terbaik!

Oh ya , sebelum nabila lupa.. Izzah Liyana sedang menganjurkan sebuah giveaway yang kira awesome bersama-sama partner nya! Giveaway tersebut akan tamat pada 31 Disember 2012. Pelbagai hadiah yang di sediakan yang pastinya , semua hadiah yang disediakan tersangatlah best dan pasti menarik minat korang semua! Kalau nak join , sila la baca dahulu syarat-syarat yang disediakan. Barulah ada berkat nak menang kan kan? Hewhew. Jemput terjah! 2012 GiveawayBy Izzahlt & Iraarina

4 comments

Wednesday, December 19, 2012 10:28:00 AM Delete! [Reply Comment]

G USHAAAAA

Wednesday, December 19, 2012 12:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Review blog kembali lagi! Kali ni dengan tambahan hadiah! Cepat-cepat! Jom join! Tak perlu buat entri, tinggalkan url blog sahaja! Cepat! Tamat pada 21 Dec! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/review-blog-again.html

Wednesday, December 19, 2012 8:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak nak juga..heheh

now u are at my bloglist..kalau sudi bawa la blog sha skali dlm blog kamu hehe

Thursday, December 20, 2012 8:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

asalam, nak tanya ..saya dah buka tu Waiting for you, tapi tak keluar tajuk header blog Bisikan Nurani.
Apa lagi nak buat ni..ada tips .mohon maaf ya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...