25.12.12

Pemenang Segmen Siapa Blogger Bertuah By Nelly Dan Nabila?

Author : Nabila Medan Time : 12/25/2012 08:45:00 PM Total Comment : 19 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Petang

Masa yang ditunggu-tunggu untuk semua yang sertai Segmen Siapa Blogger Bertuah By Nelly Dan Nabila! Maaf sebab lambat sikit umumkan 5 orang yang bertuah ini. Tiada alasan pilih kasih. Kami pilih berdasarkan random/cabutan bertuah. Bagi yang tidak berjaya dipilih jangan sedih okay?

Saguhati ( 3 Orang) Dari Nabila
nabilamedan@yahoo.com
http://ceritetieyra.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html
http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html
http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Hadiah ( 2 Orang) Dari Nelly
nellythestrange@gmail.com
http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html
http://marsyazhar.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

Pada para pemenang tolong bagi detail seperti nama , alamat , link penyertaan korang , nombor telefon dekat email yang nabila dah nyatakan diatas itu. Sekiranya korang menang daripada nabila , email pada nabila. Dan jika menang hadiah daripada Nelly , emailkan detail kepada Nelly okay? 

19 comments

Tuesday, December 25, 2012 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah :)

Tuesday, December 25, 2012 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah tahniah la kpd pmng. Xpe bukn rezeki Yui kli ne. hehehe. :)

Tuesday, December 25, 2012 9:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Congrats yang menang..(: geram tak ada rezeki lagi nak dapat hadiah dari nabila..hehe..(:

Tuesday, December 25, 2012 9:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah!!

Tuesday, December 25, 2012 9:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat, untuk yg menang. Semangat untuk yg belum beruntung :D

Tuesday, December 25, 2012 9:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Selamat, untuk yg menang. Semangat untuk yg belum beruntung :D

Tuesday, December 25, 2012 10:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

eh eh link blog kita lah... dah email kat nabila. dapat tak? =)

Tuesday, December 25, 2012 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..simple takde syarat..jom join

http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

Tuesday, December 25, 2012 11:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


jangan lupa join mereka jugak http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html &
http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Wednesday, December 26, 2012 1:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah2 ~~

Wednesday, December 26, 2012 1:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

taniah pada pemenang..
x de rezeki syasya lah...:)

Wednesday, December 26, 2012 8:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

Alhamdulillah, dapat hadiah dari kak nabila. Dah hantar email pada kak nabila. Dapat tak?

Wednesday, December 26, 2012 12:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Singgah lagi..

Wednesday, December 26, 2012 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

Taniah buat pemenang, hehe

Wednesday, December 26, 2012 4:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

TAHNIAH TUK MEREKE :)

Wednesday, December 26, 2012 6:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah kpd pemeNAnG..:)

Wednesday, December 26, 2012 10:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah buat mereka... ^_^

Wednesday, January 09, 2013 12:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak.. saya bz sgt.. sorry... saguhati tu boleh dpt lagi ke??

Wednesday, January 09, 2013 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

alamak.. saya bz sgt.. sorry... saguhati tu boleh dpt lagi ke??

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...