14.12.12

Nuffnang - CPC Bulan Disember

Author : Nabila Medan Time : 12/14/2012 11:46:00 AM Total Comment : 9 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi

Lama nabila tak buat entri untuk nuffnang kan? Alhamdulillah , walaupun CPUV belum nak melekat bulan ni.. ada juga CPC yang melekat kat blog nabila ni. Harhar. Bukan senang nak pujuk nuffnang supaya bagi CPUV/CPC dekat kita. Kalau dapat tu, dah kira bersyukurlah, sekurang-kurangnya naik juga pendapatan nuffnang kita kan? Alhamdulillah bulan disember ni nabila ada dapat CPC dari Sunway Education , Maxis , Nespray , Standard Charted , Nestum 3 in 1 , Tourism Australia. Dapat juga naikkan pendapatan nuffnang.. Sebenarnya nabila punya dah boleh cashout , tapi sayang. Haha. Nak kumpul biar banyak lagi sikit *mana tahu* baru rasa nak tekan butang cashout tu. Ahakss ;p



9 comments

Friday, December 14, 2012 11:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah, seronoknya! jelouse...

boleh saya tau apa kebaikan pasang nuffnang kat blog? Maklumla, saya blogger baru :3

Friday, December 14, 2012 11:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

seronoknya tgk nuff berderet mcm tu.. :)

Friday, December 14, 2012 11:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

fui..derasnya cpc dia..

Friday, December 14, 2012 1:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila cmner nk dpt smua nih ..

Friday, December 14, 2012 2:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

WAH BESHHHNYE .. TAHNIAH

Friday, December 14, 2012 2:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

meh cuit kita punya nuff plak :D

Friday, December 14, 2012 5:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak , nurin baru buat nuffnang . so macam mana eh nak dapat earning . tak fahamlahh :(

Friday, December 14, 2012 5:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kann...cpuv susah betul nak melekat :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...