14.12.12

I Can't Open My Facebook :'(

Author : Nabila Medan Time : 12/14/2012 10:00:00 AM Total Comment : 10 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Pagi
 
 Buka guna Mozilla Firefox

Buka guna google chrome
 
Ecececeh! Title nak gempak , konon speaking la. Haha. Entah betul entah tidak tu. Kalau salah , diam diam je la. Buat taktahu je okay? Aha. Sebenarnya dari hari rabu lagi nabila dapat masalah ni. Taktahu apa masalah dia , sakit hati gila! Masa-masa macam ni la dia nak rosak la , itu la , ini la. Gedik betul. Bila buka web lain macam blogger.com , twitter , yahoo mail , google , semua okay je.. boleh... Tapi bila buka facebook tu yang rasa nak lempang tu -____-
 
Dah macam-macam cara nabila cari dari google , tapi satu pun takmenjadi. Lawak kan? Ada yang suruh uninstall lepas itu install chrome balik , tapi takboleh jugak. Ada pulak yang suruh clear browsing cookies entah apa , nabila dah try jugak. Tetap tak boleh. Serius sakit hati *pegang pisau* . Dah la nabila nak kena siapkan tempahan, detail semua dari facebook.. Sobsob. Buka pakai phone memang lambat la loading dia sebab line sekat-sekat. Dugaan betul la.. Korang ada solution dia tak? Kalau ada please share :'(
 
 

10 comments

Friday, December 14, 2012 10:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

cuba suruh org lain buka fb adik. boleh ke tak

Friday, December 14, 2012 10:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

hmm.. tak tau la pulak sebab tak pernah kene.. insyaallah nanti ok la kot.. sabar je~

Friday, December 14, 2012 10:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

server facebook problem kot...tapi sampai berhari-hari tuh...dah lain macam la kot...("-__-)

Friday, December 14, 2012 11:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

SAYA TAHU ,, SAYA PUN PERNAH KENA TAPI RUPANYA AD YG TAK FUNCTION UNTK BENDA2 UTK CEPADKN BROADBAND

aleenavril
Friday, December 14, 2012 12:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

patutlah..kita inbox awak nak tempah edit blog awak xreply pon....


Friday, December 14, 2012 4:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Err...Rasanya ni problem cookies kot.Kalo browser tak accept/reject/unable cookies memang tak boleh browse web tuh

Friday, December 14, 2012 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

cer check kat control panel>chrome settings :)

Friday, December 14, 2012 10:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya pun kena benda yang sama :( tapi saya login boleh , tapi bukak timeline , profile etc , kosong je >< kalau ade sesiape boleh tolong , tolong bagitau ye ...

Thursday, July 04, 2013 7:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

tu lah, saye pon kene masalah yg sama

Thursday, July 04, 2013 7:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

tu la, same problem lah..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...