3.12.12

Dress And Domain Giveaway

Author : Nabila Medan Time : 12/03/2012 10:33:00 PM Total Comment : 7 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Dress And Domain Giveaway
Click Banner!

Wah blogger Amer Corner anjurkan giveaway terbarunya lagi! Rajin betul dia buat giveaway. Kalau korang nak join tekan banner dia atas ye? Tarikh tamat masih belum diberitahu lagi..

7 comments

Monday, December 03, 2012 10:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

melawat sini.
rajin tak nye . akhir2 tahu ni haruslah meriahkan blog.
bila lagi ada masa free and byk orang free kan.

which hadiah nak jadikan top referral?

satu pilihan baju utk top referral
dan
satu pilihan baju lagi dipilih secara random? camtu ?

Amer akan dtg balek ke sini,
good luck :D

Tuesday, December 04, 2012 10:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

Good luck :-)
Wilma pun join jugak ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Wednesday, December 26, 2012 1:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Friday, December 28, 2012 11:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

Saturday, December 29, 2012 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Sunday, December 30, 2012 7:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dari segmen yang sama :)

http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

Monday, January 14, 2013 12:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hi.. jom join contest :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...