10.12.12

Domain Percuma , Terhad 1500 Orang Sahaja!

Author : Nabila Medan Time : 12/10/2012 09:00:00 PM Total Comment : 11 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ Dan Selamat Malam

Wooww! Serius ke domain percuma. Siapa yang mempunyai blog dan teringin nak ada domain sendiri. Ini peluang keemasan korang! Kenapa? Sebab Innanie Ariffin nak bagi DOMAIN (DOT MY) SECARA PERCUMA SELAMA SATU TAHUN. DAN BAYARAN SEBANYAK RM20 UNTUK TAHUN BERIKUTNYA. Hebatkan tawarannya? Domain ini terhad untuk 1500 orang yang terawal sahaja!


Program ini adalah under MOSTI (Ministyr of Science, Technology and Innovation) yang mana bertujuan untuk membanteras jenayah siber. Harga sebenar domain ni adalah RM 120. Tapi untuk program ini, TAHUN PERTAMA ADALAH PERCUMA dan tahun-tahun seterusnya, owner hanya bayar RM 20 shj untuk renewal. Memang berbaloi kan.


     Apa yang korang dapat kalau tukar ke domain (dot my) -
  • Satu domain blog [dot my] PERCUMA selama setahun bernilai RM 200.00
  • Potongan sebanyak 90% untuk bayaran 'renewal' yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM 20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang (fixed price)
  • Rating blog yang mencanak-canak naik 
  • Terhad kepada 1500 orang terawal sahaja

     Macam mana nak dapatkan domain free ini? -

Cara nak dapatkan domain free , korang hanya perlu ikut langkah yang disediakan dan entri ini (http://www.coklateyes.com/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html). Setelah selesai ikut semua langkah yang disediakan. Korang hanya perlu menunggu 24-48 jam (waktu bekerja) , anda akan menerima beberapa email dari pihak admin dan anda ikut langkah untuk activate domain baru anda. Mudah , senang dan cepat. Apa tunggu lagi! Register sekarang , tawaran domain percuma ini berlangsung sehingga 25 Disember 2012 sahaja!

     Syarat Dan Untuk Maklumat Lanjut

11 comments

Monday, December 10, 2012 9:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wow. menarik gila.. 1500 orang tuh.

Monday, December 10, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

double wow.. HHA..
nak try juga tp msih fkir2 g,.

Tuesday, December 11, 2012 9:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

dah join jugak :)

Tuesday, December 11, 2012 10:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

kak Nabila tolong jawab saya . macam mana cara nak join ? saya tak faham tuan blog cakapape

Anonymous
Thursday, May 16, 2013 1:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

I have to thank you for the efforts you have put in penning this website.
I really hope to see the same high-grade blog posts
from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has
encouraged me to get my very own blog now ;)

my web site voyance Gratuite

Anonymous
Friday, May 17, 2013 5:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

Everythіng is νery open with a very clear explаnatіon οf
the isѕues. It was truly informative.
Your website is verу useful. Thanks for shaгing!



Feel free to surf to my ωeblog; maquillage

Anonymous
Sunday, May 19, 2013 6:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks a lot for sharing this with all people you actually
recognize what you're talking about! Bookmarked. Kindly additionally consult with my web site =). We may have a hyperlink alternate contract between us

Also visit my web blog :: Rolland Garros

Anonymous
Sunday, May 19, 2013 6:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this
piece of writing i thought i could also make comment due to this brilliant paragraph.


my weblog; Roland Garros

Anonymous
Thursday, May 23, 2013 3:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi, of сourse this aгtiсlе is гeаlly good and I have learnеd lοt οf thіngs from
it rеgaгding blogging. thanκѕ.


My web sіtе meuble salle de bain pas cher

Anonymous
Saturday, May 25, 2013 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

Simplу want to say уour аrticle is aѕ astoundіng.
The сleaгness in your post is ѕimply ѕpectacular аnd i cοuld аssume you are an expert
on this subject. Finе with your ρermіsѕion аllow me to grab your RSЅ feеd to κеeρ up to date with forthcoming ρoѕt.
Thanκs a million and plеase carгy on the enjoyable work.


my hοmepage :: comparatif ssd

Anonymous
Tuesday, June 04, 2013 9:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Definitely believe that ωhich you ѕtatеd.
Your favorite justificаtion seemed to be οn thе ωeb the simplest thing tο bе awаre of.
I ѕay to you, I certainly gеt annoyed
while ρеople thіnk about worries that they plainly do not knoω
about. You mаnaged to hit the nail uρon the toр and also defineԁ out thе ωholе thing
wіthout having sidе-еffects , people can tаkе a sіgnal.
Will probably be back to get moгe. Thanks

My page: devis peinture

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...