9.12.12

Blog's Review 3

Author : Nabila Medan Time : 12/09/2012 09:30:00 AM Total Comment : 2 Label :

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Just A Simple Diary...=)
http://justasimplediary.blogspot.com/

Header diatas kepunyaan kak Marliyana empunya blog Miesz Maya. Kalau tengok headernya memang cantik. Blog yang bertemakan warna kuning , background yang digunakan lawa siap ada love-love gitu. Hehe. Blog akak ni kemas walaupun dia guna 3 column sebab widget dia tak terlalu banyak dan tersusun. Masa masuk blog ni pun loading taklambat dan ringan. Kalau perasan kat bawah sekali ada gambar yang dah takboleh dibuka kan? Mungkin boleh buang ke, biar nampak kemas. Kat blog akak ni pun takada cbox. Mungkin kalau letak senang sikit orang lain nak tinggal jejak. Hehe. Okay itu je, sebab semuanya dah okay. Maaf kalau tersilap kata eh?

Aiman Aziz
http://www.aimancool.com/

Aiman Aziz , mungkin ramai yang sudah mengenali blog ini kan? Header memang terbaik , simple dan cantik. Kalau korang ikut update blog ini , Aiman Aziz ada jalankan satu segmen kutuk-kutuk blog. Memang panaslah kutukan yang dia bagi kat blog-blog yang join. Haha. Kesian yang join, tapi takpe lah jadikan tu sebagai semangat lagi. Kahkah. Eh, lari topik pulak -__-
Okay blog Aiman Aziz ni memang nampak simple sangat, tak berserabut sana-sini. Sidebar pun okay , loading pun laju. Nak komen banyak takboleh sebab takada pape dah. Haha


Actually, blog yang ni takada header, dia cuma guna tulisan je.. Sebab tu la nabila printscreen je dari blog dia. Kalau masuk blog ni memang simple habis la. Nak komen macam-macam pun , taktahu nak komen apa sebab sidebar , background , loading semua nya okay. Mungkin empunya blog ini memang gemarkan benda-benda yang simple je kot. Nasib baik background dia ada corak polka dot , nampak comel. Hehe


Tengok je header dia , perghh! Gempak gila. Lawa. Cantik. Tertawan. Awww! Haha. Dah jatuh cinta dengan header dia. Harhar. Blog ni pengguna blogskin kan? Blogskin memang nampak comel , ringan dan kemas. Tulisan pun nabila mampu baca lagi. Blog ni okaylah, loading dia cepat dan ringan. Nothing dah ^^.

Story Cik syiera

Blog yang bertemakan hello kitty , pinky dan comel. Template blog ni nampak okay , sidebar pun kemas. Masa masuk blog loading dia okay. Tulisan memang besar dan jelas la nak baca . Kat sidebar tak berat dengan widget-widget. Itu je kot, suka template ni sebab nampak pinky dan comel. Hehe

Siapa belum review? Tunggu giliran korang okay? Nak rushing ni. Hewhew :P



2 comments

Sunday, December 09, 2012 9:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

my blog ade :)

Sunday, December 09, 2012 11:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

terjah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...